dijous, d’octubre 16, 2008

Iniciativa vota contra la modificació del conveni de l’ajuntament de Cabanes per regularitzar les barbaritats urbanístiques del PAI Torre la Sal,







I,mentre aquest continua caient-se a troços

Mulet afirma que empresa i PP es trauen ara de la màniga un nou conveni, per permetre concedir les llicències d’ocupació al marge de la legalitat urbanística.


El regidor d’Iniciativa a Cabanes, Carles Mulet, votarà avui en contra de la modificació del conveni d’urbanització del PAI Torre la Sal de Marina d’Or, aprovat avui per la majoria absoluta del PP.

Segons el portaveu ecosocialista, el principal problema d’aquest “conveni”, és que està fent a mesura i necessitats de la empresa, i no millora en cap cas el conveni anterior a efectes de garantir l’urbanització de la zona. “De fet, només es divideix el PAI en porcions, sense que hi haja cap dada concreta en aquest conveni dels temps, ordre, inici ni finalització d’aquestes obres, podent crear greuges importants donat que el pagament de les quotes d’urbanització s’està efectuant en tot el PAI als propietaris indistintament de la partició per etapes que es puga fer ara” Llegeix la resta d’aquesta entrada »