dimecres, de setembre 10, 2008

Iniciativa demana a Cabanes investigue la seguretat dels nous edificis de Torre la Sal després despreniments i fissures setmanes després de la seua o



considera intolerable l’estat dels primers apartaments finalitzats fa escassos mesos, i demana responsabilitat a l’empresa.

EL regidor d’Iniciativa del Poble Valencià a Cabanes, Carles Mulet, ha demanat avui a l’ajuntament que els seus serveis tècnics facen immediatament una inspecció dels nous edificis del PAI Torre la Sal, perquè en, almenys tres zones, s’han caigut rajoles, es veuen fissures i elements d’obra solts.

Segons Mulet “l’ajuntament va concedir la llicència d’ocupació, de manera irregular, a aquest PAI, fet que està sent investigat per la Justícia, però a més, ací no es va comprovar la qualitat i seguretat de l’obra rebuda, i per tant, s’han de depurar responsabilitats. No es pot tolerar que s’estafe a la gent que ha comprat apartaments nous, i que vesquen, com a les primeres setmanes, les rajos estiguen soltes o directament es caiguen. Fins la data no s’han produit més que algun ensurt, però si aquestes caravistes, hagueren caigut en el mateix moment que passava una persona per baix, estaríem lamentant desgràcies personals”.

Llegeix la resta d’aquesta entrada »