dijous, d’abril 30, 2009

Europees


publicat dimarts a Mediterraneo

Ara que s´apropen les noves eleccions europees, els grans partits tornen a posar la maquinària electoral per prometre tot el que no han fet durant aquests anys, intentant que es convertisca de nou en un cara a cara entre Rajoy i Zapatero, i es parle quan menys possible d´Europa.

Nosaltres pensem que és recomanable que els electors facen un poc de memòria de cara a les europees, i voten en consciència i utilitat a aquells representants que més han fet pel seu territori; no es pot votar en clau generalista, a unes sigles per a que uns senyors de ves a saber on obtinguen les seues actes, i no es preocupen el més mínim pels problemes locals".

Des de l´esquerra verda transformadora pensem que l´actual eurodiputat d´Iniciativa, Raül Romeva ha tingut una preocupació constant pels assumptes de Castelló, més que qualsevol eurodiputat d´altres partits. Cal recordar com PP i PSOE votaven en contra de l´informe Auken elaborat per la diputada danesa del mateix grup parlamentari de Romeva, informe que demanava posar fre als abusos urbanístics que estem patint a les comarques de Castelló entre altres parts.

Només Romeva ha dut en reiterades ocasions a l´euro parlament les agressions del troleibús al Parc Ribalta, altres s´han dedicat a fer declaracions d´intencions, que no s´han materialitzat mai en res. És molt fàcil fer campanya ara amb promeses del que es farà, per a després veure com en cinc anys Castelló no ha eixit en les prioritats dels altres partits en aquests anys, no poden defensar res del que han fet per Castelló, i és molt fàcil ara prometre, saben que o bé no eixiran com a eurodiputats, o bé tornaran a patir l´amnèsia immediata.

Carles Mulet

Iniciativa a les comarques de Castelló