dimecres, de desembre 03, 2008

Iniciativa considera un atemptat ecològic contra tota la comarca l´autorització de la nova incineradora de Vall d´Alba

Els ecosocialistes afirmen que el PP ha enganyat al Pla de l´Arc autoritzat ara la Conselleria una nova incineradora de residus perillosos.

El regidor d´Iniciativa a Cabanes, Carles Mulet, ha respost avui en contundència a la publicació en el DOCV de l´autorització ambiental integrada per a una instal·lació d´emmagatzematge i tractament de residus perillosos al terme municipal de Vall d´Alba.

Aquesta planta, es ve tramitant en secret de del 2001, segons publica el DOCV d´avui, any en el qual s´atorga la llicència d´obertura d´instal·lacions, i no té res a veure, en principi, amb el projecte polèmic paralitzat abans d´eleccions municipals que va causar la mobilització de tota la comarca, en aquella ocasió, l´empresa que promovia el projecte d´incineradora era ” Tècniques i Tractaments Energètics de Residus SA” societat creada a setembre del 2005, i en teoria, no anava a cremar residus tòxics , sinó tots aquells “ordinaris”, que no pogueren ser tractats. Llegeix la resta d’aquesta entrada »