diumenge, d’agost 05, 2007

MARINA D’OR SÍ ESTAFA

MARINA D’OR SÍ ESTAFA

Després de donar llum al requeriment de la Conselleria per paralitzar el PAI Torre la Sal de Marina d’Or, l’empresa es despatxava amb una nota de premsa, donant la seua versió del fets, i dedicant-me un comunicat de premsa que seguidament copie i pegue. En alguna premsa escrita, fins i tot es van permetre el luxe i l’honor per a mi, d’incloure el text íntegre com a publireportatge.

En primer lloc, afirmar de nou, que el suposat informe al qual fa l’empresa, pel qual la Conselleria de Medi Ambient canvia de criteri, en cap moment ha estat facilitat al Grup Municipal d’Esquerra Unida a Cabanes, i per tant, desconeixem si existeix o no aquest, però ens reiterem que efectivament l’empresa Marina d’OR, entre altres actuacions criticables sí ha estafat als compradors; estaven a la venta els propis apartaments molt abans de l’aprovació definitiva del PAI, i per tant, donant opció de compra a una actuació de la qual no es sabia si es podia dur endavant o no. Estafa perquè està venent per mitjà de propaganda falsejada un producte que no es correspon en la realitat (¿parlem només del fotomuntatge que ensenya una platja idílica?, i després veiem un pedregal), estafa perqué oculta informació als compardors; com que per exemple, no es podran donar cèdules d’habitabilitat fins a que tot el PAI no estiga acabat. O què no s’han respectant els condicionants previst establerts per la pròpia DIA, sense atendre a interpretacions subjectiuves d’un text que és clar i taxatiu.

En segon lloc, resulta quan menys al·lucinant, i també afalagador que l’empresa vaja de víctima d’una espècie persecución y continuado acoso desde hace años” ¿tant de poder tinc per perseguir i assetjar a aquest monstre empresarial? . Quan la simple gestió d’aquest regidor s’ha basat en donar llum i denunciar públicament totes les agressions al territori, a l’ordenament legal, i a l’entorn que sistemàticament ha dut a terme l’empresa; amb el beneplàcit del PP i PSOE local; els ha molestat que no tots estiguem en venta i els aplaudim els seus plans. Ara quan tinga un poc de temps contarem en pels i senyals com ha estat precisament l’empresa qui no ha complit mai la seua paraula quan hem intentat acordar res; les mostres de bona voluntat, concessions innecessàries i flexibilitat per part del grup municipal d’EU s’ha respost en incompliments per part de l’empresa, permetent tot tipus de calumnies contra la persona i la família del regidor d’EU, sense permetre el dret a rèplica, i després, sense tindre cap problema acudir l’empresa a tocar la porta sempre que han tingut algun problema.

Precisament per l’interés pel futur del poble, ens veiem empentats a denunciar totes les agressions de l’empresa, i continuarem fent-ho, i contarem tot el que fins ara no hem contat, i els resultats electorals municipals, on vam doblar els vots obtesos, és un bon indicador. Precisament, algun dia haurà d’explicar el senyor Jesus Ger quina relació ha tingut personalment ell en el frau dels empadronaments en Cabanes, on l’home de la seua filla, Ximo Talamantes, es veu ha estat un dels principals ideolegs, a l’empadronar a la seua pròpia família en domicilis de Cabanes.

Anem a parlar, a partir d’ara, sense tindre cap problema. Obviament jo no tinc ni mitjans de comunicació propis, ni vaig a amenaçar a cap mitjà en retirar la propaganda diària, ni vaig a pagar cap publireportatge dient les veritats... però anem a continuar sense callar.

CARLES MULET MIENTE

Al tener conocimiento de la resolución de la directora general de Ordenación del Territorio, Construcciones Castellón 2000 SA, además de manifestar su satisfacción, ha denunciado “la actitud del concejal de Esquerra Unida en Cabanes, que en el espacio de tiempo entre ambas resoluciones (12 de junio y 31 de julio) hizo unas declaraciones en las que afirmó que Marina d´Or había estafado a todos los compradores de viviendas en el sector de Torre La Sal. Una vez más, los hechos demuestran que el concejal Carles Mulet miente, puesto que nadie ha sido estafado”.

El Grupo Marina d´Or, al que pertenece Construcciones Castellón 2000 SA denuncia “la sistemática persecución y continuado acoso que la empresa sufre por parte del concejal Carles Mulet, no sólo ahora, sino desde hace años, hasta el punto de haber convertido las campañas contra Marina d´Or, plagadas de falsedades y verdades a medias, en el eje de su actuación municipal, sin importarle en absoluto los perjuicios que su actitud pueda provocar a la empresa que más se está preocupando por el desarrollo turístico de Cabanes”.

“La actitud de Carles Mulet, que es un político que no mide el alcance de sus acciones y palabras, sobre todo cuando se trata de ir contra Marina d´Or, como ocurre en este caso, en el que llegó a afirmar que estafábamos a los compradores de viviendas, lo cual, como se ha visto, es una falsedad, no debería merecer el respaldo de una agrupación política seria como es Esquerra Unida”, afirma el comunicado de Construcciones Castellón 2000 SA (Grupo Marina d´Or”.