dimarts, de novembre 20, 2007

Assessors.


publicat avui per Mediterraneo

http://elperiodicomediterraneo.com/noticias/noticia.asp?pkid=338372


En la encomiable lluita contra l’atur que practica el PP, tot aquell regidor, alcalde de poble menut, familiar, veí, pilota que passa per ahí, és col·locat com assessor de la Diputació, i com que estan contra el treball en precari, els sous són els que mai apleguem a somniar la gent treballador normal. I és que hem perdut ja el compte dels afortunats contractats per la Diputació com a càrrec de confiança.

Amb una rabera tant llarga de comitès de savis al voltant del president, encara costa de creure com les comarques de Castelló encara tenen unes carreteres de vergonya, els xiquets s’amuntonen en barracons per rebre les classes, o les cues de la sanitat són tant llargues... Aleshores, en què assessoren el savis assessors a Carlos Fabra i els seus diputats?, deuen ser en coses de metafísica que la resta de mortals no apleguem a albirar, ja que de la resta, poc es veu. I per als xanxullos i negocis privats, ja hem vist com ell solet en té prou per autoassessorar-se. Misteris sense resoldre.

Imaginem que serà el nivell suprem de la sapiència elevat cotes inabastables, com al què han fitxat sortosament com assessor del delegat cultural de la inexistent Ciudad de las Lenguas. Recordareu com les més importants universitat i empreses multinacionals estaven fent subhasta a l’alta, i al final ha estat ell, i només ell, qui ha aconseguit conquerir-lo, quina sort d’assessor; amb tanta formació, capacitat, saber estar i virtuts condensades.

I és a què, a qui no li fa goig fer-se el carnet del PP, sabent que és un passaport per a obtindre un sucós sou, sense pegar pal a l’aigua, i no només no treballar, sinó tindre el sumptuós privilegi d’assessorar a persones de la dignitat de Carlos Fabra o Jose Luis Gimeno.

Carles Mulet

Membre Consell Polític Federal d’IU