dilluns, d’agost 19, 2013

Postureo pepero

publicat avui a Mediterraneo 

Ara va i s’ha posat de moda els posats dels cadells del partit popular fent salutacions feixistes, davant de banderes nazis o amb l’aguilucho o amb qualsevol complement d’eixos que no saps si te dóna ganes de plorar, riure o pegar-te una cabotada contra la paret.
            No se qui es sorprèn, la cabra sempre ha tirat la monte, i el que passa en això que diuen Espanya no passa en cap altre lloc de l’Europa. Algú s’imagina a algun dirigent juvenil del partit de la Merkel fent-se fotos amb simbologia nazi?; automàticament no estaria solament expulsat del seu partit, sinó directament davant dels tribunals.
            Ací, la dreta que ens governa no ha superat ni vol, el seu passat totalitari, i les noves degeneracions que vénen darrere dels que ara estan, beuen d’eixes aigües del feixisme; sols heu de mirar poble per poble qui està en les estructures del partit, i qui eren els seus avis o besavis, sorpresa, ben poca. Abans, tenien el carnet falangista, no per obligació, sinó per vocació, i ara el facebook els delata, perquè no tenen vergonya de penjar certes fotos. Que al meu poble per exemple, que el PP es negue a fer un mínim homenatge als veïns que van morir assassinats al camp de concentració nazi d’Auswitch, i et diguen que no volen donar la raó a cap de les parts i no posicionar-se, com si la memòria  de les víctimes del genocidi siguen equiparables al seus botxins, diu molt de qui tipus de dreta són. El dia que la dreta d’esta país siga democràtica, moltes coses canviaran a millor, ara tenim el que tenim.

Carles Mulet,
Portaveu d’Inicitiva a les comarques de Castelló