divendres, d’octubre 03, 2014

Novetats judicials en Cabanes, dimarts dia 7 declara l’exarquitecte municipal-





El proper dimarts a les 10 del matí, en el jutja  d'instrucció número sis de Castelló, dins de les diligències 000457/2014, s’ha citat a declarar a un dels ex arquitectes municipal de Cabanes, Ricardo Ortega, en qualitat de testimoni, dins de la causa per la qual s’ha imputat a l’actual arquitecte municipal i a l’exsecretari accidental i actual cap de l'àrea d'urbanisme de Cabanes, per  presumptes delictes de Prevaricació continuada, falsificació de documents públics, oficials i mercantils, i tràfic d'influències, arran d'una denúncia presentada al febrer passat .


L'extensa denúncia aporta desenes de proves documentals que acreditarien que suposadament aquests dos tècnics municipals van falsejar presumptament informes amb la intenció aparentment d'afavorir a l'empresa Marina d’Or respecte a les pròrrogues demanades en el PAI de Torre la Sal, segons la denúncia, aquests van emetre informes i van intentar donar veracitat a un suposat inici de les obres que necessàriament havien de ser parelles a la urbanització, en una data posterior a la qual sabien i ha quedat acreditat es van iniciar. 


Ara, amb la declaració del que aleshores era també arquitecte municipal (Cabanes va arribar a tindre’n dos en nónima, i a pesar d’aixó, com s’està investigant en el jutjat número 4, bon part dels treballs s’externalitzaven al despatx del soci d’un d’aquests arquitectes).

Aquesta nova declaració no va poder fer-se en seu dia per motius de salut d’aquesta persona, i dimarts es practicarà per videoconferència. Els imputats està previst declaren el proper dia 18 de novembre