dimarts, de febrer 20, 2007

Corrupció en Cabanes


publicat avui per Mediterraneo.

L’alcalde de Cabanes, Artemio Siurana , tres nebots seus, i dos dirigents del PP local han empadronat en els seus domicilis a un total de 39 persones, quasi totes ells provinents de la Vall d’Uixó, majors d’edat, que no tenen cap tipus de vinculació amb el poble, tot això dies abans de que es tancara el cens electoral per poder votar en les properes eleccions municipals.
Esquerra Unida ha estat qui ha descobert aquesta operació, i qui l’ha feta pública, i la resposta de l’alcalde és que la gent s’empadrona en Cabanes perquè els impostos són més baixos . Estem davant d’una cacicada sense precedents: una actuació que demostra que l’alcalde i la seua família no tenen cap tipus d’escrúpols per mantenir-se en el poder, encara que siga d’aquesta manera, poc més que robant la voluntat popular de Cabanes. I és que fa poc més de dos mesos, el PP va fer una enquesta telefònica a esta localitat de la Plana Alta, i no s’han atrevit a fer públic els resultats, dels quals perden la majoria absoluta gràcies a una espectacular pujada d’Esquerra Unida. Nerviosos com s’han trobat, han perdut els papers, i han optat per la il·legalitat.
La gent de Cabanes no es mereix que se’ls tracte d’aquesta manera; si l’alcalde i la seua família són capaços d’embrutar-se per 39 vots, és perquè no els ixen els comptes, i perquè han perdut la vergonya i creuen que tot val. Per això creiem que aquesta és la gota que fa sobreeixir el got; açò ha de remoure la consciència de la gent que fins ara no votava, o que li donava igual una opció que un altra, és el moment de dir prou als estafadors, a qui han pretès aplicar el “pucherazo” i robar la voluntat del poble, a qui ha perdut l’ètic i la dignitat política, fem fora a aquest desperdici de gent, i això només és possible donar-li més força encara a la única oposició que han tingut; Esquerra Unida

1 comentari:

Anònim ha dit...

Malauradament els qui han perdut la vergonya i es creuen que tot val proliferen per tot arreu. Estafadors que es presenten en programes i sigles que diuen una cosa i que després en fan un altra, personatges sense ètica ni dignitat ni vergonya que es creuen per damunt de les lleis i que irònicament han acabat per imposar a la població el sentiment de que tots son igual en benefici propi - doncs amb aquest sentiment generalitzat, la gent s'allunya de la pràctica política deixant-los el camí lliure per perpetuar-se. Per sort, front açò no tots llencen la tovallola, n'hi han qui resisteixen, donant un exemple diari de coherència i dignitat, i oferint alternatives polítiques dignes i honrades. En Cabanes açò ho representa la gent de EU i per això us envio ànim i salut per la vostra lluita des d'Alcalà.