dimarts, d’abril 24, 2007

Molestem?

publicat avui per Mediterraneo
Continuen sent els mateix, l'herència genètica es continua transmetent de néts a pares i de pares a fills; els cacics, els franquistes, el colpistes, continuen agrupats dins del PP els hereus de qui es van aixecar contra el legítim govern republicà i ens van posar en una guerra perquè se'ls acabaven els privilegis. Són ells els que van reprimir als nostres avis per defensar la democràcia. Són ells els que estaven en contra de la restauració de sistema democràtic, els que han sigut una rèmora. Son ells els que van fer el possible durant anys per impedir el progrés i industrialització dels nostres pobles, perquè volien tindre als nostres avis com a bracers sotmesos mà d'obra barata que o s'ajustava als designis dels terratinents o emigrava. Són els que enyoren els privilegis i es desorienten quan se'ls planta cara. Han fet tota la vida el que els ha vingut en cara, i no tenen la més mínima vergonya en si veuen que els comptes no els ixen, pegar el "pucherazo" i empadronar en sa casa a quants falten falta; nous mètodes més elegants de donar colps d'estat. Creieu que el que hem descobert ara no ho han fet tota la vida?.

I per això estan rabiosos, perquè encara que es puguen quedar impunes pel delicte si Fiscalia ho permet, el que més els trau de les caselles és que els fills i els néts dels treballadors el puguem plantar cara i dir-los les coses sense cap por.

I efectivament, no els tenim cap por, i no els anem a permetre que de nou ens destrocen els nostres pobles, que de nou donen colps d'estat als nostres ajuntaments per continuar xuplant com sangoneres de les institucions; gent sense cap preparació ni ètica. Continuarem fent camí, per la nostra gent i la nostra terra, perquè amb el Compromís és possible, perquè ja n'hi ha prou d'aquesta gent