dilluns, de juliol 30, 2007

EL CONSELL RECONEIX LA IL•LEGALITAT DEL PAI TORRE LA SAL DE CABANES, I DEMANA ANULAR LES LLICÈNCIES CONCEDIDES, I PER TANT ATURAR LES OBRES.


torrelasal001.pdf

clica sobre l'enllaç per vore el document

EU AFIRMA QUE AQUESTA DECISIÓ ACORRALA MÉS A L'ALCALDE DEL MUNICIPI, AL RECONÈIXER LA SEUA PREVARICACIÓ, TAL I COM HAN DENUNCIAT VEÏNS DE LA LOCALITAT.

Esquerra Unida de Cabanes i la Ribera, i varis veïns afectats pel PAi Torre la Sal al municipi, atorgat a l'empresa Marina d'Or, venien denunciat des de feia mesos com l'ajuntament estava concedint de manera il·legal permisos d'obres per començar aquest PAI, tot i no complir-se els condicionants previs.

Així, en juny de 2006 , en diverses reunions de Junta de Govern, el PP es dedica a concedir unes llicències d'obres totalment il·legals. Això provoca que alguns veïns enceten la via legal denunciant a l'alcalde per prevaricació. Ara, és la pròpia Conselleria de "Territori" ( ara partida en Medi Ambient i en Urbanisme), qui dóna la raó a les denúncies i posa més contra les cordes a l'equip de govern, al reconèixer la il·legalitat de la concessió de les llicències, i demanar l'anulació de les mateixes, i per tant, la paralització de les obres de facte.

(Segueix) #