dissabte, de desembre 18, 2010

INICIATIVA PER CABANES ACUSA AL PP D’EMPRAR RECURSOS PÚBLICS PER ENTORPIR A LA JUSTÍCIA EN EL CAS DELS CENSOS


El regidor d’Iniciativa a Cabanes, Carles Muletha criticat avui durament l’actuació de l’equip de govern a l’hora d’emprar recursos municipals per intentar entorpir i dinamitat tot el procés judicial que s’està seguint contra el dos dirigents del PP local, l’alcalde del municipi i tres nebots seus per haver empadronat a desenes de persones en els seus domicilis setmanes abans de tancar el cens electoral del municipi.

Segons Mulet, des de que l’alcalde, per via digital contractara a l’advocat Ramírez Portolés per actuar en representació, suposadament de l’ajuntament, en el cas obert després de la denúncia d’Iniciativa. Tal i com ha explicat el regidor de Cabanes “ aquest advocat, que li paguen entre tots els veïns, per actuar en teoria com acusació particular, única i exclusivament s’ha dedicat a interposar recursos i objeccions al que des d’Iniciativa hem vingut fet, és a dir, enlloc d’ajudar a esclarir el cas, ha vingut demanat reiteradament que s’arxive, ha demanat que no es facen més proves pericials, i ha presentat al·legacions als recursos presentats per nosaltres”.

Per al regidor d’Iniciativa “ estem davant d’un cas de total manca d’escrúpols, ètica i dignitat. Els propis més que presumptes delinqüents, amb l’alcalde al cap, es dediquen a pagar-se el que en definitiva és la defensa als seus delictes, amb els diners de tots els veïns. Damunt d’estafats i robats per l’alcalde, que inclòs es va atrevir a empadronar a sa casa la seua cunyada i germà que vien de fa dècades a Benicàssim, a sobres, li hem de pagar un advocat per a que es dedique a interferir en la investigació, per salvar tant a l’alcalde, com al funcionari imputat. Aquesta actitud de l’alcalde, en argot local és pròpia de “sinverguenses” i deshonrats”

Mulet ha recordat la impresentable manera amb la qual l’alcalde, l’any passat va emprar de manera il·legal els seus poders com a alcalde per nomenar-se a una defensa jurídica ( tres procuradors i dos advocats), és a dir, fer pagar al poble en una causa que se li acusava d’actuacions delictives no com a alcalde, sinó com a persona física. Ramírez, el primer cop es va personar en els jutjats com acusació particular de l’ajuntament de Cabanes, i com advocat defensor del funcionari imputat, és a dir, sent al mateix temps representat del perjudicat i del presumpte delinqüent. Era normal que l’acusació particular de l’ajuntament haja d’actuar contra els autors del delicte que l’han perjudicat ( entre ells el propi alcalde). Com havia aleshores de ser també el defensors dels denunciats i imputats?

Cabanes a 18 de desembre de 2010 - Gabinet de premsa d’Iniciativa,