divendres, de juny 24, 2011

Mulet “ Castelló perd pes en el nou Govern Camps”


El portaveu d’Iniciativa a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha valorat aquest matí que el nou Consell presentat per Camps fulmina el suposat “poder castellonenc” que havia estat present durant legislatures, on persones com Victor Campos van aplegar a ser el número dos del gabinet. La defenestració de persones com Vicente Rambla, al qual se li pressuposava un pes determinant en el nou Govern, o la desaparició de Cervera, Font de Mora o Ricardo Costa de lloc rellevants, és suplida amb una testimonial única Conselleria per a Isabel Bonig, que tot i tindre àrees grans com infraestructures, medi ambient i territori, tenint en compte és la única castellonenca el pes de Castelló ha quedat limitat a la mínima expressió.

Per a Mulet “ la influència de Fabrisme ja hem vist per a que val, per a que Castelló continue sent la germana pobra del Consell”.

Igualment,el portaveu ecosocialista ha demanat que la presència de Bonig en aquesta macro conselleria puga servir per fer complir al Consell amb les comarques de Castelló tant oblidades pel Consell “ el primer que hauria de demostrar, i agranar per a casa, seria solucionar la burla de l’administració autonòmica cap a la seua pròpia ciutat, al negar-li el promés hospital comarcal de la Vall d’Uixó, del qual sols existeix tant anys després una maqueta. Esperem que el seu pas pel Consell servisca per a alguna cosa per la ciutat. Igualment, per posar a Castelló en el mapa; per exigir la construcció de les carreteres paralitzades per l’administració autonòmica, o infraestructures com ara les depuradores del litoral que continuen abocant aigües fecals al mar, el troleibús que s’ha acabat en el trajecte UJI-Corte Inglés, o els problemes de vertebració de l’àrea metropolitana de la Plana”.

Altres assignatures a les quals es demanarà a Bonig complisca és extendre la xarxa de ferrocarrils de la Generalitat a les comarques de Castelló, així com les rodalies en vies de traspàs autonòmic. “No ho tindrà fàcil, perquè el seu cap s’ha gastat el diners en tonteries i ara no hi ha per les actuacions bàsiques”

Castelló a 22 de juny de 2011. Gabinet de Premsa de Compromís