dilluns, d’abril 07, 2014

Boes i culebrons

article fet per al diari Mediterraneo


La premsa seria explicava aquests dies com s’havia encetat justificadament certa alarma al vore una cosa llarga i verda que travessava el Parc Ribalta, alguns pensaven que era el TRAM que davant de les pròximes eleccions europees, ja el volien fer circular per dins del passeig, però es veu que no, era un boa constrictor d’uns dos metres, que algun veí havia tret a passejar i prendre el solet com es fa amb els pequinesos i demés gossos; —redéu —va pensar un güelo que jugava a la petanca —açò sí que és un culebrón, i no el del PSOE a l’ajuntament de Castelló!.
            Es veu que eixe animalet tenia més perill que Esperanza Aguirre al volant, i que un municipal ha explicat que creu falten patos en la basseta dels ídem del parc. Casualitat?. Siga com siga, este cap de setmana, quan en la Pèrgola feien la una interessant fira de turisme d’interior, a l’arrimar-me a vore-la i gaudir dels expositors i propostes que fan els nostres pobles, anava tot estorar i mirant a tort i dret a vore si entre les herbes m’eixia un altra constrictor d’eixes, que ja sabeu que quan es crea una moda, per absurda que siga sol triomfar; m’entraven uns tremolors que riure-te tu del Castor i de Florentino Pérez.
            Tot això passava mentre a València Rajoy feia públic el candidat que encapçalaria les europees pel PP, —ahi, no xica, això encara no, — un lapsus, pensava que Consuelo Ciscar a l’abandonar l’IVAM l’enviaven a Brusel.les, a exportar el valencian way of life.  Ja sabeu això que la realitat supera la ficció