dijous, de desembre 11, 2014

#VullFerMoltesCosesAmbTu

#VullFerMoltesCosesAmbTu


Hola, sóc Carles Mulet, i vull fer moltes coses amb tu.
Duc molts anys de militància activa, tant en política com en tot tipus de moviments socials que s’han mogut i creat a les nostres comarques, perquè sempre he pensat que tot allò que no es agrada es pot canviar, si volem.
            Ara, vull, amb tu, fer possible eixe canvi pel qual hem treballat des de fa temps.
Durant aquests anys, he compartit experiències amb moltíssima gent que volia aconseguir un altra realitat per als nostres pobles i comarques, il·lusions per demostrar que les coses es podrien fer d’un altra manera, per posar a la gent i els seus problemes com el centre de tota la nostra preocupació i acció. Ara, si tu vols, junts i juntes, poder fer-ho realitat.
            Per això, me presente a la candidatura per a les eleccions autonòmiques per les comarques de Castelló, i si tu vols, m’ajudes a ser una de les persones que estiga en la pròxima llista de Compromís; si milites en qualsevol de les opcions de Compromís, si m’avales, podré presentar-me, i si t’inscrius en el cens per a les primàries, o ja milites o eres simpatitzant, si tu vols i confies en mi, seré una d’eixes persones que estiga en candidatura.
            He aprés a treballar en gent que no pensa sempre com jo, a empatitzar amb els demés, a aprendre dels errors, que també n’ha sigut molts
Treballant des de la política municipal, a Cabanes, incrementant cada elecció el suport de la gent,  estar en l’oposició en un poble, t’ajuda també a vore que a banda dels grans discursos i idees de la política en majúscula,  el baixar a la realitat del dia a dia, te fa adquirir la perspectiva real de la ciutadania.
            El per què de voler donar el pas de la política municipal a l’autonòmica?  perquè entenc que molts dels problemes locals es poden solucionar des de les Corts, perquè duc molts anys treballant colze a colze amb els diputats de Compromís i d’anteriors etapes polítiques, i crec honestament que tinc l’experiència per desenvolupar eixa tasca amb eficàcia, i formant part d’un gran equip.  No me presente per rivalitzar ni confrontar amb ningú, sinó per formar part d’un gran equip, divers, plural i cohesionat
            Jo, vull fer moltes coses amb tu, perquè entenc que també des de les institucions es pot fer molt, no crec en allò tant repetit ara de la política “de baix cap a dalt”, sinó en xarxa, en horitzontal, ningú ha d’estar dalt ni molt menys ningú baix, estar en les Corts no ha de significar estar dalt de ningú, al mateix nivell, sent una peça més del motor del canvi.
            I eixe canvi del qual vull ser part i partícip, sols és possible amb tu, amb el teu ajut no sols ara, ajudant-me a mi en esta aventura, sinó també a partir de maig de 2015, confiant en Compromís, i també, amb la teua implicació en el dia a dia, perquè no te vull només per a que em/ens votes, et vull per a què a dia a dia, tu també decidisques les coses importants.
            Si tu vols, jo també vull fer moltes coses amb tu.
           
@carlesmulet
regallero@gmail.com     http://carlesmulet.blogspot.com.es/