divendres, de maig 22, 2015

Cabanes i els funcionaris


Mediterraneo publica avui la quarta versió d’esta noticia, després de que ahir en la versió electrònica els haguera de telefonar pregant que contaren la veritat i no interpreteacións interessades dels afectats.


El tema és que ahir, al tancament de campanya es veu intenten filtrar al mediterraneo una part del procés judicial que es segueix contra estos dos funcionaris, un auto de fa setmanes que està recurrit i del quan encara queda un llarg recorregut.

Cal recordar que un dels dos funcionaris implicats en este cas, ha estat expedientat i sancionat per l’ajuntament per incompatibilitats i continua imputat, junt a l’alcaldessa, per un jutjat de Castelló.

L’altre, ha estat segons secretaria cobrant de l’ajuntament ajust familiars als quals no tenia dret segons conveni. S’ha fet a banda un RPT que ha revelat que ha estat cobrant quasi 11.000 euros més a l’any del que li pertoca. Segons secretaria ha estat durant anys emetent informes que serien nuls per la seua falta de titulació. I està denunciat davant dels tribunals per dos casos més, en els quals, com en aquest que informa esta notícia, són sempre per suposadament emetre informes que faltarien a la veritat, i que acabarien beneficiant a empreses privades en detriment de l’ajuntament.

En el cas concret pel qual van estar denunciat i objecte de la noticia. Tot l’origen d’eixa i de les demés denúncies denunciades és arran d’un plenari en el qual, de manera inaudita i mai vista, l’alcadessa fa un extens decret d’alcaldia per al plenari desacreditant i desmuntat el criteri dels tècnics, en un cas molt sensible. On de fer cas a l’alcadessa i no als tècnics, la sanció seria monumental (Teniendo en cuenta la proposición jurídico económica de del PAI Torre la Sal ( Documento que se adjuntó como número tres), en su página 7, el total de presupuesto de la contrato sin IVA seria de 51.017.837, 46 euros, vendría a ser unos 10.186 euros de penalización diaria (sin IVA) , más de 300.000 euros al mes, o calculando que la prorroga se pudo pedir 290 días fuera de plazo, estaríamos hablando de casi tres millones de euros en indemnización que tendría que hacer frente la empresa al ayuntamiento ( 2.953.940 euros), cantidades astronómica i obviamente inasumibles, o en caso contrario, resolver el contrato. )

Davant aquell inaudit, la meua intervenció en el plenari va ser alertar de que no podia ser que l’alcaldessa fera aquella proposta amb aquelles afirmacions i calia arribar al final, que es podria entendre com a prevaricació el que deixava entrevore l’alcadessa i calia investigar.

D’aquella intervenció, en la qual no van estar presents els denunciats, van entendre que se’ls estava injuriant i calumniant, no per part de l’alcaldia, sinó meua. I amb els recursos de l’ajuntament ( és  a dir, amb advocats que treballen per a l’ajuntament) me van posar una querella criminal; no els costava un euro  i  intentaven posar-me la por al cos.
           
Vaig anar a explicar al jutge el sentit de la meua intervenció, i en lloc d’esperar a l’arxiu del cas, perquè no tenia ni cap ni peus, la indignació d’ixe abús de posició, me va dur a presentar un seguit de denuncies contra els dos personatges.  Que de moment ha fructíferat ( imputacions, sancions contra ells, diligències d’investigació penals de fiscalia..etc).

Per tant, la versió de deixar entreveure que poc més era jo el que anava a tindre ara problemes amb la justícia, llançant porqueria justament el dia últim d’eleccions, no els ha d’eixir bé.