diumenge, d’agost 27, 2006

Albocàsser- Alhaurín



Hola corazones; La presó d’Albocàsser és el símbol de la traïció del PSOE i en especial de Jordi Sevilla a tot el seu electorat a la nostra circumscripció provincial. Contra aquest projecte, EU ha mantés i cotinua mantenint una oposició frontal, però sembla que al partit del govern li ix més a compte enganyar al despoblat Alt Maestrat que no obrir una nova caixa de Pandora a un altre lloc de l’Estat.

Si finalment aquest projecte es finalitza (molt al nostre pesar), aquest centre es convertirà en poc temps en l’Alharín del Nord. L’aire pur d’Albocàsser, el dur secà, serà el millor lloc per desintoxicar-se de tant de fitosanitari, i tant espectacular com l’entrada de Julian Muñoz en la presó malaguenya, seria la possible entrada ( i qui sap si inauguració com a pres número u), del polític cossiero “presumptament” més corrupte de la història de Castelló; eixe Fabra que està imputat en múltiples delictes, el qual ha mentit en les seues declaracions ( de béns i de renda) i s’ha enriquit de manera espectacular mentre ha esta amb càrrec públic. Per donar-li el glamour marbellí, caldria buscar-li una folklòrica a l’estil de la Pantoja; però a Castelló, més enllà de les rutilants i esporàdiques vingudes de Karina, o la dona del Jesulín, manquem de personatges de la premsa rosa...¿ podria ocupar eixe lloc alguna presumpta presentadora de TV local, només per posar un exemple?.

I és que anem a més, com deia eixe eslògan pepero; i emulant l’estil Marbella, calia una presó en condicions... d’ací a pocs anys, tindrem la nostra pròpia Marbella d’... , per exemple, entre Cabanes i Orpesa, i els negociets o negociots de regidors i familiars de molts ajuntament de la nostra costa ( començant per Alcalà de Xivert i acabant per on vulgues), poden, presumptament, acabar a Albocàsser, temps al temps. Per tant, per ser la nova Marbella, només en falta els personatges de les revistes del cor; la resta ja ho tenim. Hasta la pròxima, corazones.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Quanta raò... La pressó ens destruirà el poble i, de fet, ja ho està fent a hores d'ara en tant d'adossat, obrers pervertits i rinyes entre bocassins que ja es creien arreglades...

Ara ja no es pot fer res, però sempre sabrem que vam fer tot el que vam poder...