dijous, d’agost 10, 2006

El Miracle de les Coves 2.


El Miracle de les Coves 2.

L’any que ve farà 60 any, que a una xiqueta de les Coves se li va aparèixer ni més ni menys que la Marededéu en la Moreria. La Marededéu li va dir que es tornaria a manifestar l’1 de desembre, i que faria possible tots els milacres que la gent li demanara ( no res de tres desitjos com el rata geni de la botella).

Més de tres-centes mil persones de tot el País Valencià i la resta de l’estat i l’estranger, es va tirar a les carreteres, i bicicletes, carros tirats per animals i vehicles de tot pelatge, o a peu, van anar en processó cap a aquesta localitat de la Plana Alta per gaudir de tant extraordinària aparició. Es veu que a la Marededéu li va agafar por escènica, i no es va atrevir a mostrar-se davant de tantíssima gent ( quina feina, condir desitjos a tres-centes mil persones)

Ara, quasi seixanta any després, la Marededéu se li ha tornat a aparèixer a un altre xiquet prodigi; l’alcalde de la localitat. Tot i que aquest cop ha estat la marededéu de l’euro.

Aquest vol emular les mítiques desfilades de vehicles en direcció a les Coves que travessaran els nostres pobles i termes; procedents de tot el País Valencià i resta de l’Estat i estranger; però ara els vehicles seran grans camions carregats de residus tòxics i perillosos, i no de persones. Possiblement ara sí, gràcies a a la toxicitat dels fems que aniran a parar a aquest poble, tots podrem al·lucinar i vore a la marededéu, al Xupacabras en bibicleta o a saber a qui. I és que la nova religió de l’euro és la més poderosa de totes.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Desde luego tens tota la raó, la perra es la perra perque tot lo que s'ha arriba't a montar a les coves del depòsit es tot gràcies a la peste dels diners. Miguelito està corromput i ara que te el compte ple de diners, pos claro no sap donà la raó a tot el poble de les Coves, els diners li han segat i ara ja no pot recobrar la vista. I la culpa es de la gent que va votar al PP, no voliu un cambi? pos ahi el teniu. Jo soc apolític pero lo que tinc clar es una cosa, que tot lo que està fent el pp se convertis sempre en un arma de doble filo. Bo pa ells i roin pals demes.

Anònim ha dit...

Be, rectifico, la culpa no es de la gent que el va votar, tampoc hi ha que pasase,la culpa es 100% seua jejeje