dimarts, d’agost 01, 2006

Gràcies a la gent


Ahir es publicava en el DOGV l’arxiu definitiu del projecte d’incineradora a la Vall d’Alba, en base al rebuig social. Dies abans, el vicepresident del Consell venia reconèixer que el projecte era inviable i com a tal no es podia dur endavant. Encara estem esperant les disculpes per part de l’alcalde de Vall d’Alba, Francisco Martínez, el qual fa poc deia que el projecte era magnífic i que tot era una campanya electoralista del PSOE. A alguns, en lloc de créixer-li el nas, li deu créixer cada dia el bigot per les mentides que diu ( per sort, el bigot es pot retallar cada nit)

I és que, hem hagut de patir tot tipus de mentides i manipulacions sobre aquest assumpte, del qual ja sabem qui anava a eixir beneficiat, i la resposta del vicepresident de la Diputació era fàcil; la culpa de tot del PSOE, quan molts dels que ens/s’han mogut ni hem votat ni votarem en la vida a aquest partit, i molts es morien de vergonya aliena al vore a dirigents del psoe voler anar d’abanderats de la lluita contra la incineradora, quan al mateix temps estan votant projectes urbanístics bàrbars i letals per al nostre territori; ni així es poden rentar ja de la corrupció que portaran sempre sobre ells. Era una resposta de la gent més enllà de les sigles, no de cap partit polític Es tracta, doncs , d’un victòria de la qual cal felicitar a la gent dels nostres pobles; si no s’hagueren mobilitzat, replegat signatures, portat camisetes i penjat banderoles als balcons, els nostres alcaldes no s’haguerem vist pressionats a desmarcar-se de la línia oficial del PP, i segurament, el projecte haguera tirant endavant. Açó ha de ser una lliçó per a tot i totes; si realment ens unim la gent del poble per lluitar per allò que creiem just; es podem aconseguir coses impensables. Ha estat la victòria de la gent, unida. Incineració, ni a Vall d’Alba ni a cap poble.


4 comentaris:

Units pel Poble ha dit...

en gent com tu.. complicat

Units pel Poble ha dit...

les teues paraules denoten el tipus de persona que eres, no val la pena perdre el temps en tu. Des de l'anonimat és molt fàcil insultar, veritat?

Anònim ha dit...

Hola, jo sóc del PSOE i pense que el fet d'haver parat la incineradora no ha estat només d'EU. Si no hagueren estat en contra gent del PP, PSOE, BLOC i gent d'altres ideologies, no s'hauria paralitzat. Així que Carles, no et penges medalles tu només perquè vam ser molts els qui penjàrem les pancartes a ca nostra, signàrem fullets reivindicatius i cridàrem en nombroses ocasions a les manifestacions.

Salut,


Juanma Ortega (Castelló)

Units pel Poble ha dit...

A juanma

crec que no has entés l'article? en cap moment pretenc penjarme cap medalla ni reividicar-me com a salvador del tema, simplement, com tu entens, dic que aquesta petita victòria cal agrair-li-la a la gent, sense sigles...
torna a llegir el que vaig escriure i ho voràs clarament