dilluns, de març 09, 2009

Èxit en la inauguració de la Seu d’Iniciativa a les comarques de Castelló.





El passat divendres, Iniciativa inaugurava per fi les portes de la seu central a les comarques de Castelló. En ple centre de Castelló ( Porta del Sol), la formació ecosocialista posava en marxa unes espaioses dependències obertes a tota la gent.

La portaveu del partit, i síndica del Grup Parlamentari de Compromís, Mònica Oltra, va fer una roda de premsa a les 18:00 de la vesprada, fent un repàs de l’actualitat política autonòmica.

A partir de les 19:00 hores, desenes de persones invitades, simpatitzants, amics i amigues, van passar per la Seu, on es va viure un agradable jornada per aquest salt de gegant que aquest nou partit ha donat a les comarques de Castelló.

Oltra va agrair la bona acollida dels moviments socials, entitats cíviques i simpatitzants i militants a aquesta inauguració, i va recordar que “ ací teniu la vostra casa”, oferint la nova Seu del partit ecosocialista a totes aquelles persones que el necessiten.

La Seu d’Iniciativa a Castelló es troba al C/Falcó 6, 1er ( junt a la Porta del Sol), i està obert de 8 a 14:30 pels matins de dilluns a divendres, i de 17:00 a 19:00 la majoria de vesprades. El seu telèfon és 964637425 i el correu castello@iniciativapv.org