dimarts, de setembre 21, 2010

Censos Cabanes: Iniciativa presenta recurs al sobreseïment del Cas



Mulet diu que de les declaracions dels testimonis apareixen noves proves de la trama organitzada.

El regidor d’Iniciativa a Cabanes, Carles Mulet, ha exposat avui que després d’haver-se comunicat per part del jutjat d’instrucció número 3 de Castelló el sobreseïment provisional de la causa, malgrat que es reconeix que han existit nombroses irregularitats, i que falta per declarar un testimoni el qual hauria d’anar a declarar en qualitat d’imputat en un delicte de falsedat documental, el partit presentarà demà un recurs per exigir la reobertura de les diligències.

Segons Mulet “ si reconeixen greus irregularitat, i reconeixen que no ha anat a declarar una de les persones claus, que també estaria imputada, no poden donar per tancat un cas, més, tal i com apuntem en el recurs, quan veiem com de les declaracions dels imputats s’obrin noves proves que van més enllà del delicte electoral pel qual s’ha imputat a un funcionari”.

El regidor d’Iniciativa ha exposat que les declaracions de l’alcalde del municipi, Artemio Siurana, de dos dirigents del PP local, i de tres nebots seus, estan plenes de contradiccions que podrien ser inclós enteses com a fals testimoni.

Per a Mulet “ totes les proves apunten a que des de la família de l’alcalde es va organitzar dies abans de tancar el cens electoral una estratagema per empadronar en els seus domicilis a decenes de persones. Persones que han corroborat, davant del Jujat, que no van anar mai a viure a Cabanes, però que sí van anar a votar el dia de les eleccions municipals”.

Segons el regidor d’Iniciativa “ Artemio Siurana és alcalde gràcies a aquesta i altres manipulacions electorals, i el que no anem a consentir és que un causa com aquest, tant clar, amb tantes proves, es quede sense concloure perquè el jutge no troba a una de les persones vitals”.

L’extens recurs que es presentarà demà, desmunta una per una les mentides dels Siurana i dels empadronats amb noves proves, que fan que siga inevitable reobrir el cas, i imputar als autors materials del delicte electoral que a més han mentit davant del Jutge”

Castelló , a 19 setembre de 2010 Gabinet de premsa d’Iniciativa,