dimarts, de setembre 28, 2010

Iniciativa exigeix un nou centre de salut per als nuclis de la Ribera davant el deficitari estat de l'actual


El regidor d'Iniciativa per Cabanes, Carles Mulet, ha lamentat el deficitari estat en el qual es troba l'ambulatori de la Ribera de Cabanes.

Segons Mulet “ a pesar de donar servei mèdic a un important percentatge de població, de tots els nuclis disseminats del municipi ( Broseral, Polido, Entroncament, Venda, Ventorillo, Reiet, o fins i tot el nou PAI de Torre la Sal, les dependències deixen bastant que desitjar, amb un espai insuficient i un mobiliari i instruments desfasats o desbaratats, o amb uns accessos que mantenen barreres arquitectòniques, impensable per a unes instal•lacions d'aquest tipus”.

Per al regidor “ la situació és tan caòtica que ni tan sols es pot prendre la tensió arterial als pacients al tenir el medidor desbaratat, o que la llitera s'haja convertit en un improvisat armari on dipositar expedients i papers”.

Segons Iniciativa, les dependències s'han quedat menudes i obsoletes, i una solució passatgera seria poder ocupar temporalment el despatx de l'ATS que és sensiblement més espaiós, però sobretot, aconseguir unes dependències més apropiades per a una població que va en augment.

Per als ecosocialistas “ dotar als nuclis de la Ribera d'un nou centre de salut en condicions, espaiosos i amb instrumental al dia és un reivindicació indispensable, que anem a traslladar com esmena als pròxims pressupostos autonòmics de 2011, on anem a exigir una partida pressupostària per a tal fi, davant la paràlisis de l'equip de govern del municipi, per al qual, els problemes dels nuclis de la Ribera estan sempre a la cua, quan no completament oblidats