dimarts, de gener 31, 2012

Misteris polítics.

article publicat avui al mediterraneo

Amics i amigues, de segur heu escoltat parlar de la Parappolítica ( sí, amb dos P), eixa ciència que abasta els punts comuns entre la política i la parapsicologia, els misteris sense resoldre la política; com per exemple, per què el tinc del cap no se li queda en la barba a Rajoy, o per a què val Jorge Alarte o si Alberto Fabra sabia on se clavava quant acceptava anar de president de la Generalitat( sense passar per les urnes, de la mateixa manera com va accedir en el seu dia a l’alcaldia de Castelló).

I és que cada cop a la gent no iniciada en les arts ocultes els costa més entendre la política; primer, després d’haver escoltat les gravacions de les converses telefòniques vergonyants de Costa i Camps amb els caps de la trama corrupta de Gürtel, com el jutjat “popular” els veu per una majoria de 5 a 4 “no culpable” ( i tampoc innocents).

També costa entendre, ja que deu ser cosa dels arcans, com des de la direcció estatal del PP ara tot ixen a dir que hem de demanar disculpes els que hem criticat i afirmat la culpabilitat de Camps. Si tant clar tenen ells que Camps és innocent, que el restituisquen en el càrrec de president de la Generalitat, i si continua sent un home ejemplar com deia Rajoy, que el nomene ministre de Justícia, ja que en aquests dies de judici segur que ha aprés molt del funcionament dels tribunals.

També costa d’entendre la intermediació divina en el devenir del judici, el místic Camps, donant les gràcies a Déu per resultat de la deliberació del jurat, però es veu que esta gent de l’OPUS, i gràcies a Cotino, deuen tindre fil directe amb l’altíssim i els deurà algun favor. I ens queda encara un altre judici que també apunta a ser igual o més mediàtic, el del president provincial del PP; eixa és la imatge que el PP ha fet transmetre de la nostra comunitat autonòma.

No de bades l’altre dia un company me feia la següent proposta quant ens queixaven del desús de l’edifici dels antics Jutjats de la Plaça Borrull “ Jo propose fer allí un museu perpetu de l'historial judicial dels polítics de la província i reivindicar-ho amb una concentració en la plaça borrull amb trages de ratlles negres horitzontals demanant que l'edifici es dedique a eixe museu” Desgraciadament, quant raó.

Carles Mulet

Portaveu Iniciativa comarques de Castelló