diumenge, d’octubre 20, 2013

Manuel Cervera

Quan farà cosa d’un mes, el que es va presentar com cap de llistat del PP al Congrés per Castelló, Manuel Cervera, sent diputat ja, diguera que abandonava la política, ens va deixar a tots sorpresos; després de la seua meteòrica carrerada primer com al càrrec de Sanitat, i després com Conseller de Sanitat i acabant diputat, diue que se’n torna a fer d’oftalmòleg.
            Era un gest inaudit i sorprenent; deixar la política estant en el més alt d’ella; darrere l’orella teníem que la seua dona estava també en la llarga llista d’imputats del cas Gürtel, però, no es pot prejutjar ni acusar a ningú pel  comportament de les seues  parelles. Ara, un mes després d’aquella decisió, casualitat  o no, el jutge va i imputa a Manuel Cervera, també pel cas Gürtel; ja veus quines coses.
            Fóra coneixedor o no Cervera aquesta possibilitat, igualment no deixa de sorprendre la decisió; quants càrrecs del PP imputats s’agarren desesperadament a la poltrona per mantindre privilegis i esquivar millor els envits de la justícia. Més de 150.000 castellonencs van votar la candidatura de Cervera, i ve sent habitual que els caps de llista que han votat, acaben amb problemes amb la justícia: Costa, Cervera, Carlos Fabra, Victor Campos, Rambla. Res no justifica el seu suport; perquè els resultats també han estat nefastos; i nosaltres també pensar el perquè del seu èxit; ara hem d’esforçar-nos més que mai per demostrar tots no som iguals, i presentar alternatives creïbles; cal saber gestionar bé i amb ètica, com ells no han fet.