dimarts, d’octubre 08, 2013

Tremola la terra

Mulet 08/10/2013

Ara ha estat el maleït Castor qui durant aquests dies ha compartit portada en tots els telediaris i diaris de l’Estat amb Carlos Fabra assegut en el banquet dels acusats, crec que esta setmana no s’ha parlat massa de l’altre emblema castellonenc, l’aeroport peatonal. I és que eixa és la imatge que hem aconseguit transmetre.
Ara, tots disparen contra els governs de Zapatero que van aprovar aquella barbaritat davant les costes de Vinaròs, però ningú es recorda com en 2008 eren els únics que intentaven advertir dels riscos, mentre els alcaldes del PP de la comarca callaven, mentre el PP de la Diputació callava, o mentre el PP en les Corts Valencianes es posicionava a favor del projecte; una inversió multimilionària no per avançar cap a les energies noves i renovables, sinó per a que Florentino Pérez fera un nou negoci a costa del gas, i la terra ha tremolat.
Tenim dots de Nostradamus?, no... és que no ha proposat cosa bona i és fàcil advertir dels riscs; si en el Castor ha passat açó, què passarà el fracking que com diu el nom es dedica a fracturar el subsòl?, què respirarem amb les desenes d’incineradores que vol fer el Consell?, eixe és futur que volem?; és que a més de proposar sols coses dolentes, totes elles fallen abans de posar-les en marxa, i a pagar-ho, nosaltres; apostaven pel formigó amb l’excusa del turisme, i al mateix temps per coses incompatibles com les que ara estan fent tremolar la terra. H
*Portaveu d’Iniciativa a les comarques de Castelló