dimecres, de maig 28, 2014

El diputat provincial d'afers taurins carrega a l'erari públic nits d'hotel en Madrid per a 2 persones

El diputat “d’afers taurins” José Pons, cobraria un sou gens dolent de 43.825,32 euros, a l’any   ( segons el PSOE local, també cobraria 341,50 euros per cada plenari, 03,55 per cada junta de Govern, o 170,75 per cada comissió informativa http://www.elperiodic.com/vilafames/noticias/189205_psoe-jose-pons-renuncia-sueldo-como-alcalde-tras-cometer-irregularidad.html )  i va intentar cobrar al mateix temps uns 900 euros al mes com alcalde de Vilafamés.
Tot bé, no?

Dons es veu que amb aquest sou, no en té prou per viure, i carrega als comptes de l’Escola Taurina de Castelló de la qual ell és el responsable polític ( l’Escola Taurina depèn de la Diputació), nits d’hotel per a dos persones en Madrid, tal i com es pot vore en la comptabilitat de l’Escola Taurina de Castelló que fiscalitza la Diputació Provincial, la qual és pública .
            90 euros d’Hotel per a dos persones en Madrid, que hem pagat entre tots els contribuents. La data, 07-06-2012 coincideix amb un important  esdeveniment taurí en la Ventas. Per què se li paga des de l’Escola Taurina, que té un pressupost per a formar a alumnes, una nit d’hotel en Madrid al Diputat? Per què carrega aquesta despesa?, qui era la persona que l’acompanyava i també li hem pagat la nit? 90 euros la nit, demostra que l’Hotel que van triat tenia un bon grapat d’estrelles. La descripció de la despesa deixa clar que va ser per una factura de l’estància en Madrid del Diputat Delegat de l’Escola Taurina, és a dir, José Pons.
            Curiosament, en la comptabilitat de l’Escola Taurina apareix també acte seguit dos bitllets d’avui, gestionats per la mateixa empresa de viatges, en la texi dia, per a dos persones “ Jose Antonio Rodriguez Perez i un tal Alejandro SAnchez”, persones que no tenen cap vincle en l’escola taurina ( i encara així, l’escola taurina no paga bitllets d’avui als seus alumnes”, Aquesta factura seria de 400  euros. Qui són J.A. Rodriguez Pérez i Alejandro Sanchez, i perquè se carrega al compte de l’Escola Taurina aquest bitllet?, era una manera de camuflar el viatge a Madrid en avió de José Pons i acompanya el mateix dia?
 Quantes més com aquestes n'ha colat???


Pensen José Pons, i Javier Moliner pensen donar explicacions, o callaran com quan vam fer pública la factura de la botella de vi per 87,12 euros.