dilluns, de maig 26, 2014

L’ensorrament progressiu de Marina d’Or



Mentre gràcies a la publicitat pagada per l’ajuntament d’Orpesa pagada per tots els seus veïns continua publicitat les instal·lacions d’oci, les aventures urbanístiques i immobiliàries del grup, s’ensorren.
            Si fa pocs dies explicàvem com :  L’ADJUDICATÀRIA DEL PAI MARINA D’OR GOLF I TORRE LA SAL ( 19,5 MILIONS DE M2) ÉS LA QUE HA ENTRAT EN CONCURS DE CREDITORS.


Dons ara, després que la immobiliària del banc de Sabadell ( solvia) se quedara bona part dels apartaments del PAI de Torre la sal



Ara, ha estat la immobiliària del Banco Popular, Aliseda, qui s’ha quedat en un bon grapat de de pisos en l’Edifici PlayaRibera del PAI Torre la Sal, i també de la zona “ residencial Marina de Cabanes” en el nucli de l’Empalme.
            De nou, les immobiliàries dels bancs venen ara els pisos que l’empresa no va poder vendre en el seu dia, a uns preus molt més assequibles.
            Mentre, l’empresa, amb aquesta dificultats, i en concurs de creditors, continua sent l’adjudicatària d’un PAI que fa anys hauria d’estar acabat (Torre la Sal), amb una situació vergonyosa gràcies a equip de govern i empresa, i també continua sent qui té adjudicat el PAI més gran d’Europa, anul.lat dos cops pel TSJ