dimecres, de maig 30, 2007

Algú entén algo?



Algú entén algo? En EU porta una massa llarga etapa de caiguda lliure; sembla que cada elecció és una batacada sense precedents, i irreversible; l'espai va desapareixent; a les europees ens vam quedar en un ridícul 3% al País Valencià, i ara, a les municipals i autonòmiques, ens hem quedat ja en la més absoluta marginalitat política; hem, bo, hem no, han, han perdut la representació als ajuntaments de València i Alacant, i una devallada bestial en ajuntaments on teniem forta presència com Alcoi, Sagunt, Ontinyent, Torrent...i un llarguíssim etcètera. I sembla que ací ningú assumeix responsabilitats; us imagineu si estiguera dirigint el partit Esquerra I País com s'haguera posat la gent més ultramuntana?; la petició de colls aplegaria fins la dona de la neteja.
Ara en canvi, els nostres brillants dirigents es limiten a quasi insultar a l'electorat, que no té la capacitat de vore la veritat absoluta que representem.
De vergonya, poca, com a molt, algún, molt tímidament ha dit que si se li demana posarà el seu càrrec a disposició del partit ¿ per a què, per a que no se li accepte?, les persones, quan ens fan fracassar a tots, ha de pensar en dimitir, i aixó no implica només a fulanito o menganito, sinó a tot l'equip que ens ha dut al desastre.
Ningú va a dir que ens hem equivocat en el missatge marciano que hem donat a l'electoral, parlat de sublimes tonteries, en lloc de donar resposta als problemes diaris de la gent?. O és que anem a continuar, com sembla, per la mateixa línia?.
Ningú va a recapacitar del resultat de posar a candidats no aptes; per falta de formació, atractiu ni xispa, sols per quota de poder?;
Tot va a continuar igual?, per sort o desgràcia, queda pocs experiments que fer, i en les generals d'ací a 9 mesos, podem desaparèixer ja del tot del mapa polític; i no sembla que els malalts d'ego, ni el Partido Surrealista, que ens governen, vagen a canviar un centímetre de discurs; i obviament, parle des de l'autoritat moral de ser l'únic poble en el qual hem doblat els resultats de fa quatre anys, i superat el 15% dels vots, fent un discurs radical d'esquerres, però seriòs.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

no creus que ets un poquet atrevit i un poc massa cregut

Units pel Poble ha dit...

lamente si he donat eixa imatge, res més lluny del que es volia transmetre, era simplement obrir una reflexió de com van les coses.

Anònim ha dit...

Cregut? atrevit? Almenys algu que fa autocritica i que veu les coses com son.
Si despres del desastre de estes eleccions encara estem creen que no pasa res estem arreglats. I com no cambien molt les coses veig la desaparicio de esquerra unida en poc de temps, i ho diu un votant com Jo, i hi ha molta gent com Jo, que ja ens estem cansant de votar a un partit que esta esperant el seu final sense fer res.
Despres de unes eleccions on el PP estaba mes ferit que mai, la esquerra ha segut incapaç de guanyar vots, si aixo no li pareix greu a ningú...
Em pareix lamentable que desaparega un partit com IU, pero la gent no vota a algu per que si, hi ha que currarse-ho, obrir el ulls i fer la politica que necesita la gent, no la politica de fa vint anys.