dijous, de maig 17, 2007

EL FISCAL ARIAS JUSTIFICA ELS PUXERAZOS DELS CENSOS




EU amplia la denúncia de Cabanes, tot i que el Fiscal en Cap justifica l'actuació delictiva del PP

Representats dels pobles afectats per la manipulació dels censos, han mantés aquest matí una tensa reunió amb el Fiscal en Cap Javier Arias.
En aquesta reunió espontània, forçada per la personació dels representants dels pobles aquest matí davant del Palau de Justícia, el Fiscal en Cap ha justificat la lentitud de la investigació arguint la manca de recursos de la fiscalia, l'acumulació dels casos, i ha estat especialment agre a l'hora de parlar dels casos concrets, dels quals era complement coneixedor.
En el cas de Cabanes, el fiscal ha informat que el tema ja estava conclòs i ha tret importància al cas, justificant tots els empradronaments fraudulents . Segons el candidat autonòmic d'EU-Compromís Carles Mulet “ ha justificat tot i cadascun dels casos; en base als informes de la guardia civil, on s'han fet simplement fotografies de certes façanes per acreditar que sí estaven habitades, o amb simples contractes d'arrendament fets a posteriori de l'esclat del cas. Ha estat l'alcalde qui ha fet de jutge i part en ser qui ha donat per vàlides les incripcions que ell mateix ha manipulats”
Mulet ha afirmat que Arias actua de nou com a un simple peò al servei del fabrisme “ ens han justificat tot allò injustificable, amb un to prepotent i autoritari, com rient-se de nosaltres; entenem molt bé la impunitat i la tranquil·litat en la qual actua Carlos Fabra, perquè saben que tot va acabar en les mans del seu gran amic, que es dedica a desmuntar i donar per vàlides les seues tropelies. Queda clar que no es va a prende cap mesura abans de les eleccions, que no siga donar per valides les tupinades del PP, com sembla acabarà passant a Cabanes, per tant, les dos úniques vies que existeixen ara és la mobilització social per a castigar al PP, i després, recurrir davant la Junta Electoral, les eleccions a aquests municipis.

AMPLIACIÓ DE LA DENÚNCIA DEL CAS DE CABANES:

Dic:

Sent coneixedor aquest organisme del probable frau electoral al municipi de Cabanes, per mitjà de la incrispció en domicilis de familiars de dirigent del PP i del propi alcalde del municipi, fet que ja ha estat denunciat des del febrer passat, després de la denúncia presentada per aquesta part,


Informe:

PRIMER;- Que després de noves investigacions, i queixes dels propis veïns de la localitat, s'ha comprovat la incrispció fraudulenta en una vivenda del municipi gent que no viu en la localitat; en el domicili situat en el nucli del Polido, 69, existeixen censats una important colònia de ciutadans portuguesos, tots ells majors d'edat i en dret a vot, no obstant, aquesta casa es troba completament deshabitada les 24 hores del dia. Aquestes persones ni viuen ni treballen al municipi, i reiterem, la vivenda està completament deshabitada.

SEGON; L'alcalde de la localitat ha tutelat de manera com a mínim sospitosa, el vot per correu que han d'emetre les 40 persones d'avançada edat incristes en la residència de majors privada del municipi; aquestes persones es van donar d'alta en el cens electoral justament en els mesos previs a les eleccions ( gastant el mateix estil que l'emprat per dirigents del PP per a incriure a gent de fora del municipi en els seus domicilis). La manipulació de la voluntat de vot de persones amb capacitat mental questionable queda sota sospita al no haver-se donat les mínimes garanties de transparència.


Per tot açó:

SOL·LICITE: Que es prenguen les mesures a l'abast d'aquesta Oficina del Cens Electoral, per investigar aquestes dos denúncies.