dimecres, de maig 30, 2007



I dins d'aquesta enrabiada general que m'ha donat els resultats de les eleccions, tampoc volia deixar de banda el que crec un dels casos més alarmants d'indecència política; hi ha un personatge polític que durant els quatre darrers anys, després d'haver estat triat amb els vots progresistes, ha compartit responsabilitats de govern amb el PP més reaccionari, a canvi d'una delegació ( és a dir, a canvi d'un sou), per intentar donar normalitat al govern dels Fabra.
Va soltar, i continua soltant pestes del pacte autonòmic del Compromís, del qual ha estat agressor a ultrança ( tot i no privar-se de voler rendibilitzar a nivell municipal el pacte, copiant la imatge corporativa..etc). ; per la seua negativa a establir ni tan sols diàleg amb les altres formacions del Compromís per fer un pacte municipal, l'ha deixat en el llindar de la desaparició de l'ajuntament ( quan d'haver aplegar a un acord, posiblement avui el PP estaria en l'oposició); encara que tots sabem com de dificil haguera estat aplegar a acords en persones com aquestes.
Ara, com era d'esperar, després d'haver basat la seua campanya en reclamar el vot de l'esquerra, el vot util de nacionalisme progresista, de prometre no governar amb el PP, ja està de nou tocant a la porta dels Fabra, per a que li renoven el contracte; són les misèries de qui està en política només per a viure d'ella. Ací, tampoc ningú dimiteix, i tira les culpes als altres

41 comentaris:

Anònim ha dit...

Si algú vol viure de la política s'afilia al PP o al PSOE. O a Izquierda Unida, que sempre hi ha treballet i endollets a mà.

Salut, camarada.

Anònim ha dit...

Gràcies pel teu treball i esforç.
I ara, més força que mai.
Ànim!!

Anònim ha dit...

No crec que siga l'actuació més correcta però els casos de valència i Alacant per a mi son molt més sagnants perquè ha fet desapareixer a EU del panorama polític en llocs importants, exceptuant les Corts. Que en l'acord de les corts tb va costar, companya prou faena, que sembla que estaguere fent un favor al BLOC i si no és pel pacte EU s'esfonsa completament.
I ho estic diguent en to completament constructiu, no vull furgar la ferida i no m'alegre en absolut però cal mirar-se-ho company.

Anònim ha dit...

és molt greu que ací ningú dimiteixi

Anònim ha dit...

Escolta el primer que tindria que dimitir a EU ets tu, em sembla que eres el director de campanya i no se quantes coses més a EU i t'ho dic amb un eixemple: vas vindre a Benicarló A fer una roda de premsa a insultar a una associació de pares amb fills discapasitats dient que eren uns feixistes i uns capitalistes i automaticament vas afonar la candidatura de EU a Benicarló, i el treball de quatre anys, espere que t'ho faces mirar i comences a buscar una altra feina com molts companys del teu partit.Gràcies

Units pel Poble ha dit...

hola, "aiguaoliva",
puntualitzem vàries coses; en primer lloc efectivament era el coordinador de campanya d'eu, és a dir, el maxaca-homeosquestra que ha de fer de tot, però no qui decideix les gràns linies.
el tema de benicarló, jo no vaig triar a cap candidat, sinó que va ser cosa de la pròpia direció local ( jo continue pensant que qui tenia més punts per ser candidat era Pedro, per la feina de tants anys), un cop ahí, vaig ser molt clar a l'hora de fer una valoració sobre l'acomiadament de la nostra candidata del seu lloc de treball, afirmant que si aquest s'havia fet per motiu polítics, el mínim que es podia dir es que es tractava d'un acte feixista, ja vinga d'un AMPA o del sursumcorda, i em ratifique, si aquest acomiadament va ser improcedent i per motius polítics, qualsevol adjectiu és poc, els tribunals ordinaris ho han de dictaminar.

Aixó de ser capitalistes o no, és una opció vostra, de la qual no he fet cap comentari,

No tinc cap càrrec del qual dimitir a Esquerra Unida, perquè sóc un simple militant de base, que treballe com auxiliar administratiu; no participe en les grans decisions del partit, no vaig als organs de direcció... ¿ entens la diferència?.

Anònim ha dit...

Sou patètics els uns i els altres amb els vostres "piques" i batalletes personals mentre el País se'ns enfonsa

Anònim ha dit...

xei, Mulet, com és que l'esborres el missatge? no t'agrada que et contesten amb arguments?
esborrar un comentari que desmunta la teua teoria i on no hi ha cap insult, absolutament res ofenedor, a diferència del teu post, no és molt democràtic, no?

Units pel Poble ha dit...

"la figa de ma tia", no he esborrat cap missatge, ( és més, no sé com fer-ho), per tant, a la teua sencera disposició.

b7s

Anònim ha dit...

Tu continua aixina, que arribaràs lluny. No tens capacitat per a fer una analisi politica més enllà que la que faria un xiquet de primaria.

Anònim ha dit...

Polònia no investigarà si els Teletubbies fomenten l'homosexualitat


Varsòvia.- L'oficina dels Drets del nen del Govern polonès ha rectificat avui a través de Wieslawa Lipinska, que ha afirmat que no investigaran la sèrie infantil dels Teletubbies, després d'haver anunciat fa dos dies que analitzarien si els diferents personatges fomentaven l'homosexualitat entre els nens.

Després que la Comissió Europea (CE) defensés ahir la llibertat dels mitjans de comunicació del país per decidir els seus continguts, Lipinska ha explicat que "un gran sexòleg va excloure un efecte nociu d'aquesta sèrie animada sobre els nens". Així, a través d'un comunicat la portaveu del departament, Ewa Sowinska, ha afirmat que la seva opinió "és totalment creïble" i per tant, la visió d'altres psicòlegs no és necessària.

En una entrevista a la revista Wprost, la portaveu de l'oficina dels Drets del nen, Ewa Sowinska, nomenada a Polònia per la Cambra baixa per a un mandat de cinc anys, havia destacat que un dels personatges masculins de la sèrie, Tinky Winky, portava una bossa, un accessori femení. Segons Sowinska, algunes fonts li van suggerir que la citada sèrie de dibuixos animats, que té molt èxit també entre els nens polonesos, "promociona l'homosexualitat".

Encara que va reconèixer que els nens petits tenen una altra forma de percebre els dibuixos animats i per això, no creia que "una criatura de menys de 4 anys pugui ser manipulada amb ajuda d'un objecte", a la portaveu li va semblar "convenient" realitzar l'estudi.

Crítiques a la política homòfoba

Les paraules d'Ewa Sowinska li van valer una allau de crítiques i fins i tot comentaris burletes. Fins i tot el ministre d'Educació, Roman Giertych, cap de la ultracatòlica Lliga de les Famílies Poloneses, acusat de més d'una sortida de to homofòbica, va mostrar a la televisió un peluix de Tinky Winky de la seva filla.

La sèrie dels Teletubbies, produïda per la corporació britànica BBC i ideada per Anne Wood, ja va ser desqualificada pels mateixos motius per part de grups conservadors cristians als Estats Units.

La cadena britànica va reaccionar explicant que als nens els "encanta anar amb bosses de tot tipus i aquesta fascinació ha estat reflectida en l'objecte favorit de Tinky Winky", la bossa.

Sowinska pertany al Partit Polonès de la Família, que lluita contra els drets dels homosexuals i l'avortament.

Foto: Imatge dels 'Teletubbies'. Tinky Winky és el personatge lila de la dreta.

Units pel Poble ha dit...

uf! sí que hi ha trànsit aquesta vesprada en aquest humil blog; es veu que opinar dels inopinables, crea polèmica...gràcies per fer-m'ho saber. Crec que el que he escrit ho comparteix moltíssima gent. Malauradament, aquest joc de xiquets, queda en simple pataleta, el veritable problema és el bipartidisme bestial que partirem; al tanto, si aquestes municipals ja ha estat una guerra campal entre Rajoy i Zapatero, on es parlava més d'ETA i la Pantoja que de les propostes municipals... què farem d'ací a 8 mesos en les eleccions generals o ni EU ni Bloc, ni Compromís ni cap romanç va a traure el 20% com a mínim per a aconseguir representació al parlament espanyol... què anem a fer davant l'embestida del vot útil?

Anònim ha dit...

Tu no has opinat, Mulet, has pontificat.

Anònim ha dit...

si es com dius, et demane disculpes. tu no sabras esborrar, però jo no dec saber escriure, pq jo l'he vist penjat i ara no el veig. Ho miraré a l'ordinador del despatx, que crec que l'he deixat obert en eixa pantalla

Units pel Poble ha dit...

gràcies per donar-me l'autoritat papal,
cadascú té el seu estil, i sí, quan m'ix la vena agressiva potser escric en massa vehemència, però el contingut és el que és. Per cert, aixó d'emprar el logo d'EUPV és perquè gestione altres blogs i tots van en el mateix compte, res més ( per signar en el meu nom tocaria fer un altre blog, crec)

Units pel Poble ha dit...

gràcies per donar-me l'autoritat papal,
cadascú té el seu estil, i sí, quan m'ix la vena agressiva potser escric en massa vehemència, però el contingut és el que és. Per cert, aixó d'emprar el logo d'EUPV és perquè gestione altres blogs i tots van en el mateix compte, res més ( per signar en el meu nom tocaria fer un altre blog, crec)

Units pel Poble ha dit...

"la figa de ma tia"... escriu el que vulgues. Si em coneixes mínimament, no creus que el més cómode per a mi és respondre al que pugues dir-me?. Per cert, jo Carles.

Anònim ha dit...

Xe, Mulet si que estàs calent per no haver tingut representativitat a l'Ajuntament de Castelló i perdre tants pobles com València i Alacant, Vila-real..... i només se t'ocurrix carregar contra Nomdedéu , l'únic que ha parat al bipartidisme.

Units pel Poble ha dit...

hola anònim ( es veu esta vesprada no adelantaré res davant l'ordinador, estic conectat a vore si un cop passaven les eleccions em podia posar amb els temes pendents).
del què opine respecte a la pèrdua de representativitat d'EU, hi ha un comentari anterior al que tu fas menció.
l'altre referent a l'ajuntament de Castelló és una simple reacció normal després d'escoltar i llegir certs despropòsits, que són els que conteste.
obviament estic calent, en moltes coses, no és per estar-ho?, el problema no és només parar el bipartidisme, sinó fer possible altres polítiques al nostre País, ciutat, pobles..etc, i si no eixim de la marginalitat, poc poder fer.

Anònim ha dit...

Sr. Mulet, Sta. Albiol, Sra. Marcos que la revolució bolxevic ja ha passat.

Anònim ha dit...

Sr. Mulet, Sta. Albiol, Sra. Marcos que la revolució bolxevic ja ha passat.

Units pel Poble ha dit...

gràcies per lo de senyor, encara que fa un poc major.
i respecte al comentari... i?

Anònim ha dit...

Hola Carles, jo la figa de ma tia, si que l'has esborrat. Tinc en l'altra pantalla el comentari publicat i ara ja no hi és. Dius mentides. Et creixerà el nas. Eres millor poeta que polític. S'ha posat de moda que els bons poetes juguen a ser polítics. Tant de bo la política tinguera esperit, però quina diferència entre el Carles poeta sensible, i el politic postejador maleducat!

Anònim ha dit...

Me encanta Nomdedeu, siempre tan atento conmigo, con los pipicans, con las palomas, con la gaviota, y ahora que viene el verano preocupado por las cucarachas.

Anònim ha dit...

per las barbes de Lenin, Mulet a la cheka!

Anònim ha dit...

Mulet, que tonto eres...

Anònim ha dit...

Mulet, com a funcionari d'EU caldria que dimitires, supose que tu alguna part de culpa tindràs de l'èxit d'EU a la província de CS, de la posada en marxa de totes les llistes fantasma d'EU als pobles de CS, algunes amb gent de València que només han servit per fotre algun vot i algun regidor al BLOC. Ale, a dimitir i a buscar "treball" a Marrana d'Or.

Units pel Poble ha dit...

jamba, lamente no poder saber si tu eres més o menys tonto que jo, no tinc el plaer de saber qui eres.

"amic que m'aprecies"; el concepte de funcionari s'aplica precisament a la funció pública, per si no ho sabies.

El concepte de "culpa", també evite sempre emprar-lo per tota la connotació catòlica que te.

respecte a les llistes "fantasmes", crec que ja hem mentés esta conversa en persona, ¿ o no?, i saps precisament que en opine.

A banda de tot, la gent és lliure de votar el que vulga, i no crec que ningú li robe vots a ningú, si algú no aplega, és simplement perquè l'electorat no vol ( a mi tb em va faltar un vot a les municipals per traure dos regidors, i mira per on, va eixir una papereta del bloc de castelló,que va comptar con a nul, he de dir que eixe vot era meu?, no senyors; i moltes d'estes llistes es van presentar xq no es voler aplegar a un acord previ ( simbòlic en molts casos, que no suposava cap concesió).

Quan vaja a eixa empresa, duc referències teues?.

Anònim ha dit...

M'havia promès a mi mateix allunyar-me de la política tant com fos possible, no he pogut, però, resistir la temptació diabòlica, en llegir aquest blog i també en la premsa local o botja, digueu-li com vulgueu, l'anàlisi que l'il·lustre senyor del Bloc (el de les rates), fa dels resultats del Compromís, a nivell de País, i dels que la seua "opció política?" ha obtingut, al menys a Castelló, fent-se autoproclames d'allò tant bé que ho ha fet des de la seua regiduria de salut (en coalició amb el PP, no el podem oblidar)i d'allò tant malament que ho han fet el demés i que tants problemes li ha reportat al Bloc aliances com ara la del Compromís, caldria dir-li a aquest pepero emmascarat de blocat, que si tant greu li sap, faça el possible perquè el seu club, retorne a EU els dos diputats que el seu partit ha obtingut, i que no ens enganyem, aquesta coalició no té més d'un any de vida, per això l'únic perjudicat ha estat qui ha deixat fugir dos diputats a un partit que d'anar tot sol no els haguera aconseguit, com demostren els resultats municipals.
Com deia Einstein: " La realitat no és una altra cosa que la capacitat d'enganyar-se que tenen els nostres sentits"

Units pel Poble ha dit...

Manel, si realment ets tu una cordial salutació ( ho dic simplement perquè ací la suplantació d'identitats és cosa massa habitual)

ja sabem que a este senyor li dóna més problema un pacte amb EU que no amb els Fabra, aquest darrer li ix més rentable.

En fi, salut

Anònim ha dit...

Manel si eres l'autèntic i si no ho eres disculpa'm, crec que no estàs en disposició de parlar-ne de ningú, després de la teua passada per l'STEPV i per ERPV ( organitzacions que ja no et tenen en compte)i parlar-ne tant despectivament de ningú ( rates, pepero) això et qualifica com persona i com polític.

Anònim ha dit...

Manel, que tonto eres...

Anònim ha dit...

Sempre subscric allò que pense i dic i respecte el que pensen i diuen encara que siga gent que no s'atreveix a dir qui són els que ho pensen i ho diuen.
No més li voldria dir al tal r.i.p. que, encara que li coste d'acceptar, vaig ser jo, personalment, qui un bon dia (al menys per a mí, va ser molt bo, perquè em va permetre passar a millor vida) vaig decidir no comptar amb cap de les dues organitzacions que cite.
A l'altre anònim només li contestaré com ho va fer un còmic francès, un tal Michaël Youn: "No és que em crega més llest del que soc. És que soc menys "tonto" del que penses"
Una abraçada Carles; ja veig que el teu blog te molt d'èxit entre els blogquejats.

Anònim ha dit...

Manel, que només passen a millor vida els morts i tu ho eres en l'STEPV i en ERPV. Ara millor que crític polític caldria que sigueres crític tauri, perquè les teues opinions polítiques pinten molt poc, t'ho dic com a consell.

Units pel Poble ha dit...

Salutacions cordials de nou, Manel. Ací hi ha gent molt "valenta" que darrere l'anonimat es dediquen a l'insult permanent. Tot ve per una observació de la qual podem fer una porra, quan tardarà l'ínclit en dir si a les almoines del PP?. I a partir d'ahí, dos o tres integristes ( que no en seran més), a arrear i insultar darrere l'anonimat. aixi ens/els va.

Anònim ha dit...

Proposta : Carles, Vicent, Manel i Marina al campionat de guinyot al Mas del Fava, a vore si el guanyen.

Anònim ha dit...

Déu els cria i Nomdedéu els ajunta!

Anònim ha dit...

Be Carles, et deixe amb aquesta Panda de Patètics, ja he vist que el temps no els ha canviat.
Continuen amagant-se darrere d'anonimats, perquè ni ells mateix combreguen amb el que diuen.
Et done les gràcies per l'oportunitat; ha estat un plaer retornar del més enllà i comprovar que encara cause nàusees existencials i paranoies patològiques a aquests "tipets", per això, no descarte fer alguna nova incursió "política" d'aquestes (només de tard en tard), sobretot perquè això de la tauromàquia mai no ha anat amb mí, no sols perquè em desagrada el tema, sinó perquè, a diferència del sr. anònim i el seu club, ho considere una salvatjada gran.
Una forta abraçada Carles
Salut i República.

Units pel Poble ha dit...

salut manel, un plaer tindret per aquestes morades virtuals, com sempre, la covardia els pot;-), quan han perdut els arguments i la vergonya, només els queda rabiar.

salut,i ànims

Anònim ha dit...

La ràbia és la dels perdedors i que jo sàpiga les opcions de Carles Mulet i de Manel Collado són les que més han perdut. Caldrà mirar-vos-ho.

Units pel Poble ha dit...

tots i totes hem perdut, i només ha guanyat el PP, i per cert, les batacades han estat molt més fortes en altres llocs, no?