diumenge, de juny 17, 2007

Ahir començava el compte enrerre.

Adjuntem el discurs que vam llegir ahir, continuament interromput pel fatxerio local assistent a l'acte de constitució del nou ajuntament. A l'extrema extrema dreta local no li va fer cap gràcia que li contarem quatre veritats, i els crits i insults van ser la constant mentre intentava aquest pobret regidor dir quatre cosetes, i realment, em vaig quedar molt agust;
ací teniu la ració sencera:
------
Ara fa quatre anys, el nostre Grup Municipal, aquest mateix regidor, començava la legislatura felicitant a qui avui torna a ostentar el càrrec d'alcalde felicitant-lo, i donant-li la mà per treballar conjuntament pel poble.
No ens coneixíem, no sabíem com funcionava o anava a funcionar cadascú.
Però el primer que va fer aquest alcalde, va ser donar-nos l'esquena; va fer desaparèixer les comissions informatives, ens va negar coses bàsiques com tindre un despatx per al nostre grup per atendre la gent, i es va dedicar sistemàtica rebutjar totes les nostres mocions, només perquè les presentàvem nosaltres; vam demanar la primera setmana de la legislatura una reunió de portaveus dels grups municipals, i encara estem, quatre anys després, esperant una resposta.
I això només és un resum de com han estat aquests quatre anys, i del perquè, avui no vaig a felicitar-li, ni al senyor alcalde, que a partir d'avui nomenarem com alcalde il·legítim i fraudulent, ni felicitarem la resta del seu grup municipal, col·laboradors i còmplices d'il·legalitats.
Perquè efectivament, aquest alcalde és il·legítim i fraudulent; perquè és alcalde per la trampa, l'estafa, la manipulació; perquè vosté, i familiars seus, i dirigents del seu partit, NO han guanyat les eleccions, ENS HAN FURTAT EL GOVERN MUNICIPAL fent trampa;
( per llegir més: http://entescnpremsa.bloc.cat/post/3111/171939)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha moltes formes de dir -i també de fer- les coses. "Fauna infecta", "les vivendes dels més feixistes", "la xusma de gent", etc.. pense que no són els mots més adients per a tractar d'explicar l'empadronament "sospitós" -ho deixarem entre cometes- que s'ha produït en diferents viles d'aquesta circumscripció electoral. Si uses l'insult, tal volta et pots quedar més tranquil perquè expulses la ràbia que tens dins, però així, probablement perds més gent de la que guanyes. Es pot dir el mateix contingut amb un altre continent.

Units pel Poble ha dit...

Hola Enric, gràcies per les teues apreciacions, possiblement tens raó ( encara que lo de feixistes, no és cap insult, ells mateixa es senten ben orgullosos, qui més mana ara del PP de Cabanes va presentar una candidatura municipal de Fuerza Nueva, i durant estos anys, han votat en contra de condemnar per exemple l'alçament franquista, o els camps de concentració nazi; així com ho lliges.
Els talamantes "i demés fauna infecta", inclòs van aplegar a encarar-se amb els nostres apoderats en les taules quan aquests se'n rien de si el viatge de la vall d'uixó havia estat llarg... en fi, no sóc precissament diplomàtic a l'hora de dir les coses, i encara menys si les faig de pressa. s'agraeix l'observació, però sovint sóc així de "burro", les metàfores per a les ocasions...