dilluns, de juny 04, 2007

EN VIVO Y EN CALIENTE: VENCEREIS PERO NO CONVENCEREIS

Algunas reflexiones a botepronto:TALAMANTES: El término quedará registrado en el acervo popular como la denominación de quien hace trampas, de quien se presta al chanchullo, al manejo, a la falsedad, a la artimaña y al lío (continua llegint en:)
http://victorsuarez.blogspot.com/2007/06/en-vivo-y-en-caliente-vencereis-pero-no.html
.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

trampas, chanchullos, artimañas, lios,ui, però si això és precisament el que volia fer EU en totes les llistes fantasma municipals presentades i per poc són esborrats del mapa.

Anònim ha dit...

al bobo del bloc quejica que ha puesto el comentario de arriba; la siguiente reflexión, el bloc baja allá donde ya tiene representación ( benicarló, vila-real, torreblanca..etc)y solo sube alla donde no se os conoce ( borriol, alcora)moraleja, si se os conoce, la gente sale corriendo.
y para fantasma tu, que no tienes el valor de dar la cara.Y para fantasmada grande la lista del bloc en Castellón, eso si que da miedo

Anònim ha dit...

IU i Falange negocien un pacte en un poble de Màlaga
Izquierda Unida i Falange Auténtica van engegar ahir contactes per estudiar la possibilitat de prendre l'alcaldia d'Ardales (Màlaga) al PSOE, que va perdre la majoria absoluta. Els candidats dels dos partits, Juan Calderón i Francisco Ortiz, que són tots dos mestres d'una escola, es van trobar per intercanviar les primeres condicions per tancar el pacte. Calderón, el candidat d'IU, va admetre que la possibilitat d'acord "des de fora es percep com una bomba de rellotgeria, però la realitat al poble és una altra".

Anònim ha dit...

La gent que no té ni idea parla sense trellat, hi ha una persona que parla de 3 pobles, Benicarló, Vila-real i Torreblanca en cap d'ells EU té representació, el BLOC si, a més a més EU perd el seu representant que tenia a Vila-real, Alvaro Escorihuela, persona molt estimada al seu poble i un dels poquets d'EU que tenia coneixement, una pena la perdua però per a parlar cal saber un poquet de les coses i no dir bestieses.

Anònim ha dit...

A CS,Borriol i l'Alcora EU tampoc té cap regidor, però per què teniu tant mal perdre ?