dimarts, de setembre 23, 2008

Hipocresies

publicat avui per Mediterraneo

La hipocresia moral en la qual vivim, fa que emprem la tècnica dels xiquets menuts, de tancar els ulls per creure que allò que no volem veure no està, mirar cap un altre costat , amagar la brutícia baix la catifa, en lloc d’intentar netejar a fons.

Polèmiques de tertulians, de si és acceptable o no que el president de Cantàbria, explique públicament que es va estrenar pagant en les arts amatòries, o l’ordenança que imposa la dreta local, per invisibilitzar la prostitució, o fins i tot la mendicitat, com si amb la prohibició s’acabara el problema. Sabeu si s’ha acabat els problemes de drogoaddicció per estar les drogues prohibides?, la gent deixarà de ser pobre i haver de recurrir a demanar almoina, pel simple fet d’estar prohibit?. La doble moral de la dreta els fa traure’s de la màniga aquest tipus de reaccions, per intentar cobrir l’aparença de felicitat absoluta, amb un manta que tapa la realitat del que es mou, i del que realment és la societat en la qual vivim. Qualsevol cosa, menys aplicar mesures socials per lluitar de soca-rel, contra les causes que originen la marginació, que arrossega la gent a haver de mendicar, o vendre el seu cos.

Però com en tot, ací hi han classes, el llocs de luxe, on va la gent de diners, són “cases d’alt nivell”, i això té un altre nom, i no és només legal, sinó signe de distinció, jas coca!. L’explotació sexual, siga quin siga el gènere, l 'haver de vendre la dignitat del propi cos a canvi de diners, per al plaer d’altres, és sense cap dubte un “treball” denigrant, i més quan és quasi una obligació de les circumstàncies, i no un opció de vida,( que també hi hauran casos), però prohibint només la que practiquen les dones més desateses, les que han de fer literalment el carrer o l’hort, no es soluciona el problemes d’eixes dones que ha de recurrir a eixe extrem, només se li posen les coses més difícils encara, i ens tapem les vergonyes, en lloc d’intentar solucionar el problema.