divendres, de setembre 05, 2008

Iniciativa mostra la seua preocupació pel “secretisme” en el qual avança la tramitació de la incineradora d’animals morts a Cabanes.


Mulet afirma ara que l’ordenança “temporal” que prohibia la instal·lació d’ incineradores al terme municipal, era una simple operació d’imatge.

El regidor d’Iniciativa a Cabanes, Carles Mulet, ha afirmat avui, que es veu en preocupació com s’està avançant , de manera callada, en la tramitació de la construcció d’una incineradora d’animals morts al polígon industrial de Cabanes.

Segons Mulet “ aquest projecte, va quedar aparentment congelats abans de les eleccions municipals, per tot el rebombori muntat per la incineradora de residus de Vall d’Alba, i davant el que aleshores ja era una tramitació silenciosa però avançada, d’un projecte d’incineradora d’animals morts al terme municipal, el PP es va traure de la màniga una inútil ordenança,que prohibia només durant el 2007, és a dir, en període electoral, “ només es van comprometre, a que, durant el 2007, no s’ ubicaren en el terme municipal cap incineradora ni abocador de tòxics i perillosos, deixant la porta oberta a que, a partir d’aleshores, aquestes si pugueren ubicar-se”.
Llegeix la resta d’aquesta entrada »