dimecres, de setembre 03, 2008

Iniciativa considera reprovables els insults de Fabra i el silenci còmplice del PP valencià

Mulet afirma que les paraules del president de la Diputació són un menyspreu a tot el sistema democràtic, i no poden quedar com acceptables.

El representant d’Iniciativa del Poble Valencià a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha criticat avui durament la complicitat del PP valencià, amb els insults intolerables que el president provincial del PP i de la Diputació, va proferir contra el portaveu del PSOE en la Diputació, Francesc Colomer.

Segons Mulet “genera una enorme tristesa el PP de Castelló, i del País Valencià, es dediquen a com sempre, no respondre, o quan no, justificar aquestes pràctiques, tal i com va fer Ricardo Costa, demostra que tot el que faça Carlos Fabra, ja siga defraudar a hisenda, montar-se els seus xanxullos, confeccionar les candidatures electorals als seu lliure designi, estar investigat per la justícia, o dir-li fill de puta al seu adversari polític quan aquest s’adreça a ell preguntant-li de manera correcta i educada” .
Per al dirigent d’Iniciativa “ el comportament tavernari i groller de Fabra, ha sobrepassat tots els límits de la decència política, i ens preguntem quin serà el nou pas, o què faria aquest amb els seus adversaris polítics en un altra circumstància política. Fabra, quan insulta al cap de l’oposició, se’n riu de tot el sistema democràtic, i reviu allò que du en els gens, el caciquisme i autoristarisme més pur dels “cossieros”. I damunt que es permeta no rectificar ni demanar disculpes per eixa eixida de to, és el més preocupant, que es veja en total impunitat per gastar unes formes totalment inacceptables en política”.
Per a Mulet “ l’escandol que s’haguera muntat si qualsevol altre dirigent polític li haguera dit a Carlos Fabra, el mateix que ell ha dit a Colomer, haguera dut als tribunals el tema, i ara, ací, Fabra i els seus mariaxis es fan el despitat, com si fóra el més normal.I ni a nivell autonòmic hi ha qui l’intente rectificar, fent-se, de nou, tot el PP valencià còmplice de les aventures de Don Carlos”.
En la mateixa línia, el representant ecosocialista s’ha preguntat “ Cospedal no va entrar a fons en la polèmica, tot i passar-la per sobre, ara agrairíem que el senyor Mariano Rajoy, ens diguera si també creu aquestes són les formes correctes, del que per a ell, és un ciutadà exemplar i modèlic. Si aquest és el model polític del PP, els plenaris de les institucions ens poden convertir en poc més que barres de bar d’ escassa reputació, i és un model que no creiem acceptable