dimarts, de setembre 30, 2008

Mulet ” les dades de la investigació de Fabra, donen més crèdit a les denúncies de l´empresari Vicente Vilar”

Des d´Iniciativa es considera indecent que després de saber com Fabra va ingressar en només 5 anys sis milions d´euros sense justificació, en quasi un centenar de comptes, no deixen marge a la presumpció d´ innocència.

El representant d´Iniciativa del Poble Valencià, Carles Mulet, ha valorar aquest matí, que les darreres noticies sobre la investigació del Cas Fabra, on el President de la Diputació de Castelló va ingressar entre 1999 i 2004, 15 milions d´euros en el seu centenar de comptes corrents del qual era titular o cotitular, i que 6 d´aquests milions no tenen cap justificació lògica, donen crèdit a la denúncia de l´empresari antic amic de Fabra, Vicent Vilar, el qual va destapar el Cas Fabra, a l´afirmar que el president de la Diputació, cobrava per baix mà d´empresaris, per fer gestions davant per a interessos privats davant de Ministeris, aprofitant-e del seu càrrec polític i orgànic ” Vilar va apuntar que Fabra feia tràfic d´influències, i tot un seguit de delictes contra l´administració pública, com podia ser el de jugar amb un tema tant seriós com les autoritzacions de productes fitosanitaris”.

Llegeix la resta d’aquesta entrada »

dijous, de setembre 25, 2008

Iniciativa recorda al PP que els governs d´Aznar sempre van votar contra les rodalies fins Vinaròs.


Mulet es congratula del canvi de postura del PP, encara que siga per electoralisme.

El portaveu d´Iniciativa del Poble Valencià a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha felicitat avui al PP pel canvi de postura respecte a la dotació de trens de rodalies des de Castelló fins a Vinaròs ” encara que siga per electoralisme”.


Llegeix la resta d’aquesta entrada »

Iniciativa aplaudeix la investigació dels comptes bancaris de Carlos Fabra, i demana al PP que deixe de perseguir mafiosament als periodistes.


Mulet recorda que Fabra encara no ha justificat el origen dels ingressos irregulars en els 94 comptes corrents de Fabra.

El portaveu d’Iniciativa del Poble Valencià a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha aplaudit avui el tímid pas que suposa per a l’ esclariment del Cas Fabra, després que s’haja fet públic que agent de la Policia Judicial han començat investigant 20 bancs de les comarques de Castelló, amb la col·laboració de la Fiscalia Anticorrupció.

Segons Mulet, “ és del tot sabut que Carlos Fabra era titular de 19 comptes, i cotitular d’altres 75, i només en el 1999, no es van justificar ingressos en elles per valor de 600.000 euros, segons la pròpia Agència Tributària. L’excusa de que alguns d’aquells

Llegeix la resta d’aquesta entrada »

dimarts, de setembre 23, 2008

Hipocresies

publicat avui per Mediterraneo

La hipocresia moral en la qual vivim, fa que emprem la tècnica dels xiquets menuts, de tancar els ulls per creure que allò que no volem veure no està, mirar cap un altre costat , amagar la brutícia baix la catifa, en lloc d’intentar netejar a fons.

Polèmiques de tertulians, de si és acceptable o no que el president de Cantàbria, explique públicament que es va estrenar pagant en les arts amatòries, o l’ordenança que imposa la dreta local, per invisibilitzar la prostitució, o fins i tot la mendicitat, com si amb la prohibició s’acabara el problema. Sabeu si s’ha acabat els problemes de drogoaddicció per estar les drogues prohibides?, la gent deixarà de ser pobre i haver de recurrir a demanar almoina, pel simple fet d’estar prohibit?. La doble moral de la dreta els fa traure’s de la màniga aquest tipus de reaccions, per intentar cobrir l’aparença de felicitat absoluta, amb un manta que tapa la realitat del que es mou, i del que realment és la societat en la qual vivim. Qualsevol cosa, menys aplicar mesures socials per lluitar de soca-rel, contra les causes que originen la marginació, que arrossega la gent a haver de mendicar, o vendre el seu cos.

Però com en tot, ací hi han classes, el llocs de luxe, on va la gent de diners, són “cases d’alt nivell”, i això té un altre nom, i no és només legal, sinó signe de distinció, jas coca!. L’explotació sexual, siga quin siga el gènere, l 'haver de vendre la dignitat del propi cos a canvi de diners, per al plaer d’altres, és sense cap dubte un “treball” denigrant, i més quan és quasi una obligació de les circumstàncies, i no un opció de vida,( que també hi hauran casos), però prohibint només la que practiquen les dones més desateses, les que han de fer literalment el carrer o l’hort, no es soluciona el problemes d’eixes dones que ha de recurrir a eixe extrem, només se li posen les coses més difícils encara, i ens tapem les vergonyes, en lloc d’intentar solucionar el problema.

Iniciativa afirma que Fabra no compensa a Benlloch i Vilanova per l´aeroport, per no estar governats pel PP


Mulet critica que es tracta d´un clar exemple del més intolerable caciquisme que es practica des de la Diputació.
El representant d´Iniciativa del Poble Valencià a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha criticat avui durament el xantatge polític i les amenaces de Carlos Fabra cap als ajuntaments de Benlloch i Vilanova d´Alcolea, als quals els ha llevat de les mans el conveni signat entre els dos ajuntaments i l´empresa pública promotora de l´Aeroport, Aerocas, i on es plantetja ” si es signarà de nou aquest conveni”.

Llegeix la resta d’aquesta entrada »

Iniciativa considera preocupant la manca de construcció de VPO a Castelló en el que va d´any


Mulet afirma que de nou, els primers en pagar els efectes de la crisi econòmica, són les economies més modestes.

El representant d´Iniciativa del Poble Valencià a les comarques de Castelló, Carles Mulet ha afirmat avui, que és inconcebible i intolerable que la “província” de Castelló, ostente el rècord, segon les dades del propi Ministeri de la vivenda, en la no construcció de vivendes de protecció oficial (VPO), de tot l´Estat.

Segons el Ministeri de Vivenda, en les comarques de Castelló, durant el primer trimestre de 2008, no s´ha construït ni una sola vivenda de protecció, “dada, que serà segurament molt semblant quan es facen públiques les estadístiques del segon trimestre. En una zona, on s´ha construït tant, i malgrat la crisi, es continua construint, encara que a ritme molt més lent,

Llegeix la resta d’aquesta entrada »

Presentació ecofòrum a Castelló


Ecofòrum del País Valencià et convida a la xarrada:

“Per què calen veus ecologistes a les institucions valencianes?”

A càrrec de Carles Arnal; exdiputat a les Corts Valencianes i

Portaveu d´Els Verds Esquerra Ecologista del PV

Presentarà: Carles Mulet (Iniciativa del Poble Valencià).

La xarrada tindrà lloc el dijous dia 2 d´octubre, a les 19.30 h., a la Casa de Cultura de Castelló; sala de reunions del tercer pis (C/. Antonio Maura, 4.)

Hi haurà una picaeta i degustació de vi ecològic.

En acabar, a les 21.30 h, hi haurà un sopar-tertúlia a un bar proper a la Casa de la Cultura, preu econòmic) (En la tertúlia debatrem entre tots els temes proposats en la xarrada). Si penses acudir al sopar , per favor avisa al correu electrònic (entesacastello@yahoo.es ) per fer les previsions de comensals (aforo limitat).

divendres, de setembre 19, 2008

Mulet critica al PP de Cabanes per gastar el doble del previst entre els sous de l’alcalde i els regidors, incrementant la partida


Iniciativa considera indecent que mentre molts ajuntament retallen despeses, el de Cabanes els duplique en l’apartat d’alts càrrecs.

El regidor d’Iniciativa del Poble Valencià a Cabanes, Carles Mulet, ha criticat avui l’alta despeses en sous dels regidors del PP, i en especial de l’alcalde del municipi, el descontrol del qual els ha obligat en ple setembre, a un modificació en el pressupost, perquè la partida aprovada en els pressupostos de 2008, de 55.000 euros ha estat superada i esgotada “ara preveuen, que dels 55.000 euros, fins a finals d’anys es gastaran 34.950 euros més, és a dir, quasi el doble del previst, 101297 euros, per pagar els sous dels 6 regidors del PP ( els de l’oposició no cobren ni un euros), el super sou de l’alcalde, i les assistències a les juntes de govern, comissions informatives i plens de l’ajuntament.

Llegeix la resta d’aquesta entrada »

dijous, de setembre 18, 2008

Mulet ” després del reportatge del CQC d´ahir, es tira per terra la imatge positiva de Castelló que durant anys hem intentat traslladar a l´exterior,

Iniciativa considera que tot el PP és còmplice de la situació de desprestigi de Castelló que transmet Carlos Fabra al mantindre´l en el poder

El representant d´Iniciativa del Poble Valencià a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha valorat aquest matí l´impacte que està tenint en tot l´estat, l´equistament de Cas Fabra i el comportament que ratlla el feixisme del president de la Diputació de Castelló, després de l´emissió ahir del polèmic reportatge en programa televisiu “Caiga Quien Caiga”, en la Sexta.

Per a Mulet, ” tots els anys d´esforç dels empresaris castellonencs, i dels treballadors i treballadores, per posar a Castelló en el mapa, per crear un nom,

Llegeix la resta d’aquesta entrada »

LA MÍTICA BANDA “LOS HUMILLADOS”, TORNEN AL MÓN DISCOGRÀFIC AMB EL NOU CD “EL CANTO AGÓNICO DE LAS ESTATUAS”



En actiu des de 1985, el grup de Manresa, “Los Humillados”, torna a la càrrega amb un excel·lent nou CD amb 16 temes inèdits.

Després de 9 treballs en solitari, als quals cal sumar tres recopilatoris (un d'ells de rareses), diversos treballs compartits amb altres bandes, i col·laboracions en llançaments internacionals, la banda de culte “Los Humillados”, o el que és el mateix, Artur Ríos, Ester Subirana i l'habitual congregació de músics anònims que conformen el grup, trenquen sis llargs anys de silenci, per a presentar-nos el seu treball més madur, contundent i aconseguit, “El canto agónico de las estatuas”.

El màxim exponent del panorama fosc a l’estat espanyol, torna, amb un so molt més elaborat, cuidada producció dels seus temes, i el seu inconfusible estil, ampliant el seu particular i ombrívol repertori, cap a noves experimentacions, musicant lletres pròpies i altres tantes dels poetes Javier Carnicer, Carles Mulet, Roberto Santos o A.R. Neuntoter.

Editat pel seu propi segell, “Grabaciones Góticass”, aquest grup pioner i avantguardista en els sons més experimentals, densos i fúnebres, llança al mercat a finals de setembre del 2008, un nou CD amb el que posen fi al seu letargia discogràfica. “El canto agónico de las estatuas” és un preciós cofre ple de xicotetes peces d'orfebreria sonora, la corda i els ritmes adquireixen en aquest nou treball un protagonisme enfront del paper secundari dels seus treballs anteriors. Des d'obres mestres del “Gothic Rock” com “habitante de la nada”, a sinuoses cançons tristes com “el espíritu de la sirena” o “lágrimas”, passant per temes més rítmics com “acaso alguien podría mejorar el silencio”, o amb aires de malson infantil com “ nana para un vampiro” o “vals de los fantasmas”. Aquest llançament és també el més compromès políticament, com el sentit homenatge a les víctimes del franquisme “ Abril 1939”, on s'inclou un discurs del mateix Lluís Companys en plena Guerra Civil, o “Héroei de Serbia”.

Els efectes de so semiocults, els cors, els murmuris, les campanes tocant els morts, els ritmes militars o passos de setmana santa, els ambients intensos i confusos, confereixen a aquest treball una atmosfera funesta i i heterogènia, un mosaic de sensacions, que junt amb les impactants lletres existencialistes, d'amors impossibles, ensonyacions, misterioses històries ocultes, metafísiques, malenconioses, ens presenten a Los Humillados en el seu millor estat de creació.

Com a curiositat, les gravacions prèvies a les versions definitives que conté aquest CD, s'han anat penjant en la xarxa a mesura que s'anaven confeccionant, amb els seus respectius i impactants vídeos, en el canal de Youtube de la banda, adquirint, amb el suport audiovisual, encara més profunditat.

Junt amb aquest llançament, Los Humillados estan remasteritzant els seus vells temes, ja descatalogats, anunciant per a finals d'aquest any un nou CD recopilatori, i una edició especial de totes les seues gravacions des de 1985 fins a l'actualitat, remasteritzades.

Llistat de cançons de “El canto agónico de las estatuas”:

  1. Lo que quedará (versió dolça, instrumental, música Humillados) 1:53
  2. Habitante de la nada ( Música Los Humillados, lletra Javier Carnicer), 3:57
  3. El espíritu de la sirena (Lletra i música, Los Humillados) 3:22
  4. Incorpóreo (Música Los Humillados, lletra Carles Mulet) 5:01
  5. ¿Acaso alguien podría mejorar el silencio? (música: Los Humillados, lletra Carles Mulet) 4:24
  6. Nana para un vampiro (música Los Humillados, Lletra Carles Mulet) 2:28
  7. Héroe de Serbia (música Los Humillados, lletra Los Humillados+ A.R. Neuntoter) 2:49
  8. Tu ausencia (música Los Humillados, lletra Carles Mulet) 3:39
  9. Buscando la nada (música Los Humillados, lletra Carles Mulet) 4:22
  10. Ángeles de mármol música Los Humillados, lletra Roberto Santos 3:34
  11. Dueño del vacío (música Los Humillados, lletra Javier Carnicer) 4:09
  12. La mujer que pintaba piedras (Lletra i música, Los Humillados) 3:53
  13. Lágrimas (Lletra i música, Los Humillados) 4:32
  14. Oració (música (Los Humillados, lletra popular) 2:11
  15. Vals de los fantasmas (Lletra i música, Los Humillados) 2:29
  16. Abril 1939 ,( instrumental, música Humillados) 5:45
  17. Outro (instrumental, música Humillados) 2:31

Discografia (editada a l’Estat Espanyol per Grabaciones Góticas)

1985- MC “6 nuevas bandas Catalanas”

1986- MC “Música para reuniones secretas”

1987- MC “El baile de las sombras”

1988- MC “El descanso eterno”

1988- MC “De Guerra, pasión y sentimiento”

1988- MC “1985-1988” (recopilatori)

1988- MC “13 Incisoes” (amb diversos artistes, editat sols a Portugal per Facada Na Noite)

1988- MC “Grabaciones Góticas Sampler (recopilatori amb con diversos artistes (VA))

1990- MC “ E andou sobre o mar” (recopilatori per al mercat portugués)

1991- EP “ Facadas Góticas” (VA)

1991- LP “ Berlín, Timisoara, Manresa” (VA)

1992- MC “homenaje a Ian Curtis”

1992- MC “Spanish Gothic Bands I y II” (VA)

1993- CD “Ritualis Mortis” (compartit amb Gothic Sex)

1993- MC “Canciones Tristes”

1994- CD “Spanish Gothic Bands III” (VA)

1995- CD “1985-1995- Dark Archives” (recopilatori)

1996- MC “el conjuro de los poetas malditos”

1996- CD “The Silent Order” (VA)- Nyctalopia Records-Alemanya.

2002- MC “El Silencio de la Soledad

2002- MC “Entre telas, entre arañas” (recopilatori rareses i inèdits)

2008- CD “El canto agónico de las estatuas”

Més informació i contacte amb la banda:

Músicas de Régimen- Grabaciones Góticas.

Apartat de correus 497.

08240 Manresa (Barcelona).

musdereg@minorisa.es

info@mdrmusic.com ,

Teléfono 93.875.10.53.

Fax 93.875.13.78

http://loshumillados.wordpress.com

http://es.youtube.com/user/arturmdr

dimecres, de setembre 17, 2008

Iniciativa al·legarà contra el projecte Castor, publicat en el BOE d´avui

Mulet lamenta que el PSOE local i estatal no rectifique amb aquest projecte que hipotecarà per sempre la vida de tota la comarca.


Llegeix la resta d’aquesta entrada »

Iniciativa dubta sobre la legalitat de les bases d’auxiliar administratiu convocades per la Diputació

Mulet afirma que les bases no dóna cap garantia d’imparcialitat i control sobre la confecció de la memòria demanada

El representant d’Iniciativa del Poble Valencià a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha mostrat avui les reserves sobre la legalitat de les bases convocades per a la provisió de de dèsset places de caracter laboral fix com auxiliar administratiu, en el Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, que es van publicar en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), el passat dissabte dia 13

Llegeix la resta d’aquesta entrada »

dimarts, de setembre 16, 2008

Iniciativa exigeix s’acabe amb el malbaratament de diners públics en l’aeroport de Castelló, després la greu crisi de sector

Mulet recorda que un projecte virtual, irreal i deficitari, d’una infraestructura , està sent absurdament l’esponsor d’equips esportius.

El representant d’Iniciativa del Poble Valencià a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha exposat avui, que la formació traslladarà de nou a les Corts Valencianes, tal i com s’ha fet a l’europarlament, tot un seguit d’ iniciatives parlamentàries, per demanar racionalitat i contenció al Consell, en la despesa a fons perdut en el projecte d’aeroport de Benlloch-Vilanova d’Alcolea, impulsat per Carlos Fabra.

Llegeix la resta d’aquesta entrada »

La memòria.


L’auto del mediàtic jutge Garzon, d’investigar sobre els “desapareguts” durant el franquisme, sobre els milers d’homes i dones que encara romanen vergonyosament sepultats en foses comunes, anònims, amagats, silenciats, ha obert de nou la polèmica. La falta d’interés del Govern Central en complir i aplicar com pertoca la Llei de Memòria Històrica, una, llei, cal recordar que va eixir endavant impulsada, (tot i que mutilada) per Iniciativa-Verds, ha fet que tot els intents i esperances de fer per fi justícia, quedaren en quasi res. I ha tingut que ser aquest jutge, al que li agraden tant els titular i estar en boca de tots, qui agafara a tràmit els centenars de peticions davant l’Audiència Nacional dels grups per la memòria històrica de tot l’Estat.

En qualsevol altre país civilitzat, les víctimes del genocidi, hagueren tingut el reconeixement de l’Estat per dignificar la seua memòria, als seus familiars, el que van patir. Ací, continuen baix capes de terra i vergonya, deixant el dolors tràngol als familiars que vulguen remoure cel i, sobre tot, terra, quasi desemparats.

Hi ha qui diu que això és reobrir ferides, però altres creiem que és questió precisament d’ajudar a cicatritzar les ferides que continuen obertes, i supurant, de reconèixer a les persones que van a ser salvatgement assassinades per defensar la legalitat republicana, per desitjar un món més just. A Castelló, encara ni sabem les foses comunes que hi han, ni saben on van parar molts republicans i republicanes, i alguns, uns 900, continuen amuntegats com animals en l’anònim cementeri civil de la capital de la Plana, no podem oblidar el passat, per no repetir els errors, no podem oblidar a les víctimes, siguen de quin bàndol siguen, no podem perdre la memòria, perquè això ens fa ser humans.

Mulet demana al Consell General del poder judicial no escatime recursos en Nules per acabar amb el Cas Fabra

Iniciativa considera que l’equistament de Fabra en les institucions gràcies a la paràlisi judicial, erosiona greument la imatge de Castelló.

El representant d’Iniciativa del poble Valencià a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha afirmat avui que l’aninci sobre l’acord de la Comissió Permanent del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), de crear dos noves places de jutges re reforç per als Jutjtats de Nules, que investiguen el cas Fabra “era una mesura que veníem implorant des de fa anys, donat que la paràlisis increïble i el continu relleu de professionals de la justícia en este municipi de la Plana Baixa, on s’instrueix en Cas Fabra, ha permès eternitzar i donar ales a que aquest presumpte delinqüent continue al front de la Diputació, i movent al seu interès tots els fils de la política provincial”

Llegeix la resta d’aquesta entrada »

Raül Romeva demana la Unió Europea estudie retirar les aportacions al troleibús de Castelló, per les afeccions mediambientals.

· Editar

foto, Carles Mulet amb Raül Romeva

Llegeix la resta d’aquesta entrada »

dilluns, de setembre 15, 2008

dimecres, de setembre 10, 2008

Iniciativa demana a Cabanes investigue la seguretat dels nous edificis de Torre la Sal després despreniments i fissures setmanes després de la seua o



considera intolerable l’estat dels primers apartaments finalitzats fa escassos mesos, i demana responsabilitat a l’empresa.

EL regidor d’Iniciativa del Poble Valencià a Cabanes, Carles Mulet, ha demanat avui a l’ajuntament que els seus serveis tècnics facen immediatament una inspecció dels nous edificis del PAI Torre la Sal, perquè en, almenys tres zones, s’han caigut rajoles, es veuen fissures i elements d’obra solts.

Segons Mulet “l’ajuntament va concedir la llicència d’ocupació, de manera irregular, a aquest PAI, fet que està sent investigat per la Justícia, però a més, ací no es va comprovar la qualitat i seguretat de l’obra rebuda, i per tant, s’han de depurar responsabilitats. No es pot tolerar que s’estafe a la gent que ha comprat apartaments nous, i que vesquen, com a les primeres setmanes, les rajos estiguen soltes o directament es caiguen. Fins la data no s’han produit més que algun ensurt, però si aquestes caravistes, hagueren caigut en el mateix moment que passava una persona per baix, estaríem lamentant desgràcies personals”.

Llegeix la resta d’aquesta entrada »

dimarts, de setembre 09, 2008

Iniciativa mostra la seua preocupació per les alarmants dades de generació de CO2 del Serrallo, i demana un pla per reduir-ne la producció


Mulet demana un pla de xoc per reduir les emissions i millorar la qualitat atmosfèrica de la Plana

El representant d’Iniciativa del Poble Valencià a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha mostrat avui la preocupació generada arran la publicació de les dades , per del Registre Estatal d’ Emissions i Fonts Contaminants (EPER), on el polígon petroquímic del Grau de Castelló, va generar en 2006, el 45% del C02 de tot el territori valencià, ni més ni menys que tres milions de tones de diòxid de carboni.

Per al portaveu ecosocialista “ és alarmant que un polígon pegat a una ciutat com el Grau, i afectant directament a l’àrea metropolitana de la Plana, estiga emetent anualment tones i tones d’aquest gas, principal responsable del calfament del planeta, i perillós per als organismes vius. Junt al CO2, se pot estar emetent anualment, ingents quantitats de partícules d’altres elements nocius per la salut de les persones i el medi ambient, i ací, en lloc d’actuar i limitar aquesta producció, tant l’ajuntament de Castelló com el Consell, permeten continues ampliacions que ajudaran a multiplicar aquestes emissions”.

Llegeix la resta d’aquesta entrada »

divendres, de setembre 05, 2008

Iniciativa mostra la seua preocupació pel “secretisme” en el qual avança la tramitació de la incineradora d’animals morts a Cabanes.


Mulet afirma ara que l’ordenança “temporal” que prohibia la instal·lació d’ incineradores al terme municipal, era una simple operació d’imatge.

El regidor d’Iniciativa a Cabanes, Carles Mulet, ha afirmat avui, que es veu en preocupació com s’està avançant , de manera callada, en la tramitació de la construcció d’una incineradora d’animals morts al polígon industrial de Cabanes.

Segons Mulet “ aquest projecte, va quedar aparentment congelats abans de les eleccions municipals, per tot el rebombori muntat per la incineradora de residus de Vall d’Alba, i davant el que aleshores ja era una tramitació silenciosa però avançada, d’un projecte d’incineradora d’animals morts al terme municipal, el PP es va traure de la màniga una inútil ordenança,que prohibia només durant el 2007, és a dir, en període electoral, “ només es van comprometre, a que, durant el 2007, no s’ ubicaren en el terme municipal cap incineradora ni abocador de tòxics i perillosos, deixant la porta oberta a que, a partir d’aleshores, aquestes si pugueren ubicar-se”.
Llegeix la resta d’aquesta entrada »

dijous, de setembre 04, 2008

Iniciativa critica la improvisació de les obres de la CV-10



Mulet afirma que la falta de connexió alternativa del polígon industrial de Cabanes, genera uns problemes que s'hagueren pogut planificar i evitar ,

El regidor d’Iniciativa a Cabanes, Carles Mulet, ha criticat avui el que ha qualificat de total improvisació i falta de previsió en les obres de la CV-10 ( autovia de la Plana), al seu pas per aquest municipi.

Segons Mulet “ tant la Conselleria com l’equip de govern, no ha previst les molèsties que la construcció de les rotondes de connexió del poble amb el nou vial, que duent tallant, des de fa massa setmanes, la connexió directa del polígon industrial del municipi, al casc urbà, i també amb l’actual CV-10. “ la falta de senyalització, i sobre tot, d’adequació, fa que l’accés al polígon industrial, tot i estar a pocs metres del casc urbà, i de la carretera, siga donant una volta de quasi mig hora, havent d’anar fins la Pobla Tornesa i Vall d’Alba, (CV-15 i CV-159 )en lloc d’haver condicionat degudament l’antiga CV-158 ( Cabanes-Vall d’Alba), fins la Via Augusta, per al posterior desviament a la CV-159, que dóna entrada al polígon”.

Per al regidor de Cabanes “ buscar aquesta alternativa, emprant vials en bon estat d’asfaltat, amb una correcta senyalització, haguera ajudat a evitar l’actual caos, on l’accés al polígon industrial, fàbriques, magatzems i establiments, s’ha de fer obligatòriament donant una volta de quasi mig hora, quan abans s’accedia directament per la CV-10. Evidentment, tota actuació d’obra pública ocasiona molèsties i contratemps, però la funció de l’administració, tant local com autonòmica, ha de ser intentar que aquests problemes siguen els mínims possibles, i ací, tant ajuntament com Conselleria, no han tingut el més mínim sentit de la responsabilitat, i han deixat bloquejat l’accés al polígon industrial, amb els problemes que aixó ocasiona a treballadors i empresaris”.

Mulet ha demanat que s’adopten les mesures escaients per garantir una bona connexió de l’àrea industrial del municipi amb la CV-10, mentre duren les obres d’ampliació d’aquest vial “ per fi, sembla que l’autovia de la Plana aplega al municipi, amb molts, massa, anys de retard, i mentre duren les obres, caldria aplicar mesures per garantir que l’activitat del polígon industrial no isca ressentida”

Mostra un mapa més gran

dimecres, de setembre 03, 2008

FABRA insultant

Iniciativa considera reprovables els insults de Fabra i el silenci còmplice del PP valencià

Mulet afirma que les paraules del president de la Diputació són un menyspreu a tot el sistema democràtic, i no poden quedar com acceptables.

El representant d’Iniciativa del Poble Valencià a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha criticat avui durament la complicitat del PP valencià, amb els insults intolerables que el president provincial del PP i de la Diputació, va proferir contra el portaveu del PSOE en la Diputació, Francesc Colomer.

Segons Mulet “genera una enorme tristesa el PP de Castelló, i del País Valencià, es dediquen a com sempre, no respondre, o quan no, justificar aquestes pràctiques, tal i com va fer Ricardo Costa, demostra que tot el que faça Carlos Fabra, ja siga defraudar a hisenda, montar-se els seus xanxullos, confeccionar les candidatures electorals als seu lliure designi, estar investigat per la justícia, o dir-li fill de puta al seu adversari polític quan aquest s’adreça a ell preguntant-li de manera correcta i educada” .
Per al dirigent d’Iniciativa “ el comportament tavernari i groller de Fabra, ha sobrepassat tots els límits de la decència política, i ens preguntem quin serà el nou pas, o què faria aquest amb els seus adversaris polítics en un altra circumstància política. Fabra, quan insulta al cap de l’oposició, se’n riu de tot el sistema democràtic, i reviu allò que du en els gens, el caciquisme i autoristarisme més pur dels “cossieros”. I damunt que es permeta no rectificar ni demanar disculpes per eixa eixida de to, és el més preocupant, que es veja en total impunitat per gastar unes formes totalment inacceptables en política”.
Per a Mulet “ l’escandol que s’haguera muntat si qualsevol altre dirigent polític li haguera dit a Carlos Fabra, el mateix que ell ha dit a Colomer, haguera dut als tribunals el tema, i ara, ací, Fabra i els seus mariaxis es fan el despitat, com si fóra el més normal.I ni a nivell autonòmic hi ha qui l’intente rectificar, fent-se, de nou, tot el PP valencià còmplice de les aventures de Don Carlos”.
En la mateixa línia, el representant ecosocialista s’ha preguntat “ Cospedal no va entrar a fons en la polèmica, tot i passar-la per sobre, ara agrairíem que el senyor Mariano Rajoy, ens diguera si també creu aquestes són les formes correctes, del que per a ell, és un ciutadà exemplar i modèlic. Si aquest és el model polític del PP, els plenaris de les institucions ens poden convertir en poc més que barres de bar d’ escassa reputació, i és un model que no creiem acceptable

dimarts, de setembre 02, 2008

El Consell accepta per fi mostrar els estudis inèdits sobre Mundo Ilusión a Iniciativa.


Oltra recorda que després de cinc anys, i de gastar-se més d’un milió d’euros en diversos estudis sobre la viabilitat del Parc Temàtic, en cap moment s’han fet públics

Després de diverses negatives per part del Conseller d’Economia, Gerardo Camps, a respondre a les preguntes formulades per la Síndica de Compromís, i portaveu nacional d’Iniciativa, on es demanava explicació per tota la despesa a les arques públiques que ha costat fins ara el projecte virtual “ Parc Temàtic Mundo Ilusión”, la darrera bateria de peticions formals, on Iniciativa demanava, un per un, tots els informes fet per TurCastelló (190.000 € de cost), els de The Added Value Group 320.000 euros, els de les empreses de Jesús Montesinos (

Llegeix la resta d’aquesta entrada »

EL MEDITERRÁNEO EN DESCAPOTABLE MARINA D'OR El respland'Or

El viajero fuma un pitillo en el décimo piso del hotel-balneario de cinco estrellas de Marina D'Or. Y eso que no fuma. Pero se lo pide el cuerpo, este sitio es uno de esos lugares donde uno piensa que el mundo va mal. El viajero repasa la jornada para ordenar sus funestas sensaciones. Pasó con el descapotable azul por Benicarló. Feote, tranquilo, pero aún le quedan afueras y andurriales. Al acercarse a Peñíscola, ya notó que los constructores habían dado rienda suelta a sus instintos. Aparecían los primeros capiteles corintios. Pero Peñíscola no estaba mal, con su castillo y su playa impoluta con carril-bici.

Luego emergieron en el horizonte oscuras moles de negros presagios, como en las tierras de Mordor (Mord'Or). El viajero empezó a sentirse mal ante una sucesión de edificios descomunales y al ver tras ellos una tramoya bestial, millones de ladrillos y grúas tirados en el campo. Tras pasar bajo una especie de zurullo plateado a lo Mariscal de bienvenida, el viajero comenzó a vagar atónito por Marina D'Or. En estado catatónico entró en la avenida del hotel, llena de luces al estilo de la feria de abril. Terminó de deslumbrarse en la recepción: una apoteosis de mármoles y materiales nobles. ( llegir més: http://www.laverdad.es/murcia/20080817/cultura/respland-20080817.html)

Iniciativa afirma que Font de Mora contribueix al despoblament de l’interior, per un nefast mapa escolar


Mulet critica que la manca de sensibilitat del PP amb els menuts municipis, es veu clarament sobredimensionada en el cas dels centres educatius

El representant d’Iniciativa del Poble Valencià a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha criticat avui la política educativa del PP, on, “ a més de fomentar el barraquisme i la degradació del sistema públic, està agreujant el despoblament dels pobles de l’interior, a l’imposar uns mapes escolars que no es corresponen amb les encessitats i problemes específics dels pobles de l’interior”.

Llegeix la resta d’aquesta entrada »


dilluns, de setembre 01, 2008

ADIF paralitza el PAI Torre la Sal de Marina d’Or a Cabanes, per noves irregularitats.

clica ací per vore el document original:torre-la-sal-adif001

Mulet afirma que aquest nou incident demostra la irresponsable gestió de l’empresa i ajuntament en la tramitació d’aquest polèmic PAI:
El regidor d’Iniciativa del Poble Valencià a Cabanes, Carles Mulet, ha fet públic avui, que de nou el polèmic PAI Torre la Sal que l’empresa Marina d’Or està construint en aquest terme municipal, ha estat objecte de nous contratemps per la mala planificació que estan fent tant ajuntament com empresa.
Mulet ha recordat com aquest PAI, des del principi ha vingut patint tots els contratemps possibles, amb imposicions de modificacions severes per part de les Conselleries i demés organismes públics, com ara la inundabilitat de part de la zona projectada,

Llegeix la resta d’aquesta entrada »