dilluns, de juny 15, 2009

Mulet convida a Fabra que si vol saber què pensa la gent d´ell, que encapçale una candidatura electoral



El portaveu d´Iniciativa recorda que aquestes eleccions s´han jugat en clau estat, i que Fabra no pot atribuir-se els vots del PP com a una expiació del seus delictes

El portaveu d´Iniciativa a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha afirmat avui que de cap manera Carlos Fabra pot traure pit i atribuir-se els vots de la majoria, que han votat al PP a les comarques de Castelló, com a una expiació a tots els seus delictes, com un beneplàcit a la seua gestió, i com un suport directe a la seua persona.

Mulet ha recordat que " Carlos Fabra mai ha encapçalat cap candidatura municipal per ser president de la Diputació, els ciutadans en cap moment l´han votat directament per a que siga president; si realment vol saber què pensa la gent d´ell, que siga valent i encapçale una candidatura, i vorà quina és la estima i suport que realment provoca,".

Per al portaveu d´Iniciativa " que diga que a la gent no li importa si és culpable o no, pot tindre una resposta evident; que tot el món sap quin és el seu pelatge i que tothom sap que no és precisament eixe ciutadà exemplar que diu Rajoy. Però que intente fer creure que per haver votat a Mayor Oreja, la gent haja mostrat que li dóna igual que un dirigent provincial s´embutxaque diners públics, falsifique documents públics o posen en perill la salut pública, hi ha un gran abisme".

Mulet ha recordat que Carlos Fabra noves es va atrevir a encapçalar unes candidatures autonòmiques fa ja molts anys, en les quals no es va penjar ni un sol cartell amb la seua imatge, sabent del rebuig social que comportava, tot i ser abans de l´esclat dels seu escàndol, de fet en les passades eleccions municipals la gran preocupació del PP a Castelló, era precisament com podria impactar la presència de Carlos Fabra en la candidatura municipal a la capital de la Plana, i inclòs es llençaven globus sonda de si seria recomanable amagar-lo en la candidatura d´Orpesa".

Per al representant ecosocialista " aquest resultat, en plena crisi econòmica, en una esquerra alternativa encara per construir després de l´enèsima crisi identitària i tàctica, no és extrapolable a res; el PP, ho hem vist en el tots els pobles, ha tret a votar a tothom, i la força majoritària en aquestes eleccions, ha estat l´abstenció. Ara tenim dos anys per davant, on potser i esperem, Carlos Fabra siga condemnat per tots els seues delictes i apartat de la vida pública, i on l´esquerra alternativa a la socialdemocràcia baixem a la realitat, construïm alternatives reals i creïbles als pobles i a nivell autonòmic, i siguen el motor del canvi. Els comportaments de la nit electoral de certs dirigents del PP, entre ells Carlos Fabra, semblàvem més les d´un ogre desbocat que d´un demòcrata, i només per acabar amb eixes fotografies de vergonya aliena ja mereix la pena"

Castelló, a 9 de juny de 2009 Gabinet de premsa d´Iniciativa