dijous, de juny 04, 2009

Mulet " Millor ens aniria si Fabra i Rajoy es dedicaren a donar-se mútuament alegria al cos enlloc de a la política"


El presidente del PP provincial, Carlos Fabra, manifestó ayer sentirse respaldado por el dirigente del PP nacional, Mariano Rajoy, en cuanto al procedimiento judicial, igual que por el PPCV, su partido en Castellón --que le "adora"-- y la gente de la calle. "El apoyo de Rajoy no puede ser más explícito. ¿Qué quieren, que se me declare y me diga: Fabra, te quiero? No querrán que me acueste con él. Más no se puede decir"
----

El portaveu d´Iniciativa a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha afirmat avui després de les declaracions de Carlos Fabra, sobre si es volia que es demostrar l´amor entre Rajoy i Fabra " gitant-se", que possiblement ens aniria molt millor als castellonencs si els dirigents del PP es dedicaren a donar-se plaer i alegria al cos gitant-se entre ells, en lloc de dedicar-se a la política".

Segons Mulet, " si la pregunta que ens feia era realment consultiva, demanant l´opinió, la resposta és inequivoca, sí, que dediquen el seu temps a d´això, en lloc de continuar estar en front de les institucions"

Per al portaveu d´Iniciativa " el nivell de perversió a la qual Fabra i el PP ha dut a les institucions democràtiques, on tot i estar ja demanant-li des de la Fiscalia dos anys de presó, on en el seu partit, en lloc de demanar explicacions, sel defensa i dona tot el suport públic, on el seu número dos, el vicepresident Vicent Aparici també està en la corda fluixa amb peticions de penes de presó, que de tot això, el PP faça d´aixó encara un motiu d´orgull, que es defense aquest tipus d´actuacions i s´aplaudisquen, és molt preocupant, perquè degraden greument la imatge de la política i de les institucions".

Segons Mulet " Fabra ha estat un pèssim gestor, més preocupat en omplir la seua butxaca que no en crear benestar, en administrar correctament el diners públics, i prova d´això és que mentre en tot l´Estat per fi baixa l´atur, en Castelló es continua destruint ocupació, i es lidera l´atur que continua creixent".

Per a Iniciativa, és igualment preocupant que el màxim líder del principal partit de l´oposició a nivell de l´Estat , partit que governa al País Valencià, es dedique a auto inmolar-se públicament defensant als corruptes com Fabra o Camps. Per tot això, segons Mulet " que es giten, que es vullguen molt, que gaudisquen tot el que puguen i que estiguen entretinguts en les seues coses, i que deixen la política a gent honrada, a gent que no es venga pel poder a qualsevol preu, que no empara la corrupció, perquè fa falta que la gent que estiga en la primera línia de la política siga respectable i honesta, i no gentola com Fabra, Camps, o gent que els dóna suport com Rajoy"