dijous, de novembre 26, 2009

Iniciativa diu que la col·locació de la filla de Martínez en l´oficina de turisme, és un nou episodi de la desvergonyia del vicepresident

Mulet ja va criticar la col·locació d´Andrea Martínez com Consellera de Bancaixa.

EL model de Carlos Fabra, de col·locar a la seua filla en llocs d´alta responsabilitat política ( Diputada al Congrés, o senadora territorial), crea escola. Segons el portaveu d´Iniciativa a les comarques de Castelló, Carles Mulet " l´aprenent de Carlos Fabra, el seu número dos, Francisco Martínez, vicepresident de la Diputació i alcalde de Vall d´Alba, també té la seua pròpia Andrea, a la qual ha entrat a la carrera a col·locar-la en tots els forats que deixe l´administració; fa pocs dies advertíem de com l´havien imposat com Consellera de Bancaixa, i ara veiem com Andrea Martínez ha estat la única afortunada del seu poble, en poder accedir al Salari Jove del Servef, i entrar a treballar a l´oficina de turisme del municipi".

Mulet ha ironitzat al respecte " com tot el món sap, mentre molts pobles que són autèntiques joies arquitectòniques de l´interior de Castelló, no reben ni un euro d´inversió pública, l´administració les oblida, pobles que té poc o cap atractiu turístic ( per ser un municipi de nova creació, sense passat històric i per tant sense arquitectura destacable, ni cap indret medi ambiental o paisatgístic destacable), rep els ajuts institucionals per tindre una pròpia oficina de turisme, pagada, com sempre amb diners públics " no sabem si al cap pensant de l´alcalde se li va ocurrir obrir aquesta oficina quan la seua pròpia filla es va posar a estudiar la diplomatura de turisme"

Per a l´ecosocialista " evidentment Martínez junior era la persona apropiada per ocupar aquesta plaça, ja que alló més pintoresc per vore del terme municipal de Vall d´Alba és ben conegut per ella; el passeig marítim de secà, pagat amb diners públics, just davant de la residència dels Martínez, o la monumentalitat de la mansió dels Martínez, a mig camí entre Vall d´Alba i la Barona, coneguda en la comarca com el nou Falcon Crest, de la qual seria interessant saber per què una empresa beneficiada per totes les concessions públiques es posava a treballar en una obra privada".

Per a Mulet " estem clarament davant d´un nou cas de nepotisme vomitiu, com l´ajuntament només demana per al salaria jove una plaça per a l´oficina de turisme, oficina que sembla creada a la mesura de Martínez Júnior. La publicitat i transparència del procés selectiu també seria digne d´anàlisi. Alló indignant no són només els "xanxullos" que Martínez faça al seu poble, sinó que tots els castellonencs acabem pagant-li´ls, des de la col·locació de la seua neboda com assessora de la Diputació, als sous de la seua filla en distints llocs. Mentre, com diem, el patrimoni cultural de les nostres comarques es cau a troços"

EL portaveu d´Iniciativa ha ironitzat que " si la nova tècnic de turisme de l´ajuntament de Vall d´Alba ha d´atendre als milers de turistes que anualment invadeixen aquest menut municipi de la Plana Alta, segurament es vorà desbordada"

2 comentaris:

Jacob ha dit...

Anirem allí a l'oficina a veure que ens pot oferir aquesta com atractiu de la seva població. La súper ermita, la super plaça de bous i poca cosa més, aah!! Una oficina de Bancaixa!!!

Units pel Poble ha dit...

home, l'ermita té un gran atractiu, el mural que la presideix estan pintats Fabra i Cabolo, només per això val la pena anar a vore'l