dijous, de novembre 26, 2009

Mulet pregunta a Fabra a quin amiguet vol col·locar en Mundo Ilusión, per insistir en rebre diners per a un projecte mort

Mulet pregunta a Fabra a quin amiguet vol col·locar en Mundo Ilusión, per insistir en rebre diners per a un projecte mort

Els ecosocialistes recorden que fins l´empresa promotora del PAI annexe, ha perdut l´interés pel Parc Temàtic

El regidor d´Iniciativa a Cabanes, Carles Mulet, ha qüestionat avui les intencions de Carlos Fabra en pressionar al Consell perquè el difunt projecte de Parc Temàtic Mundo Ilusión, continue tenint partida pressupostària per a 2010. " Sembla que l´amenaça macarra de Carlos Fabra, on li deia al Conseller d´Economia Gerardo Camps que o es plegava als seus desitjos, o anava a tindre un enfrontament personal amb ell, ha fet tremolar a aquest darrer, i accediran als capricis de Carlos Fabra".

Per a Mulet "ara, Carlos Fabra ha d´explicar quants diners vols, i a quants amiguets vol col·locar per a viure del conte, ja que eixa és la única intenció d´aquest manteniment artificial d´un projecte que no té utilitat pública ni cap viabilitat econòmica. Fins la data només ha servit per desviar diners públics a butxaques d´estomacs agraïts com Ignacio Soria, i reclamar diners públics per a aquest projecte, només pot ser entès en la idea de continuar emprant els recursos de tots els contribuents, en allargar la llista de gent d´eixa que Carlos Fabra ja ha perdut el compte de quants ha col·locat".

Segons el regidor de Cabanes " mantindre la idea del Parc, és inclòs contradient per al futur del indesitjable PAI de 18 milions de metres quadrats; si Terra Mítica fa aigües, un projecte encara més caspós i ridícul de Parc Temàtic entre Cabanes i Orpesa, no té cap viabilitat. Però a més, si se li obliga als propietaris dels terrenys del PAI ( Grup Marina d´Or i veïns de Cabanes i Orpesa) , que li cedisquen al Consell gratuïtament 800.000 metres de sòl, per a que aquest li´l regale a l´empresa o amic que li vinga en gana, es gravar i encarir encara més la viabilitat de la urbanització ara també crionitzada".

En eixe sentit, s´ha exposat que " Carlos Fabra creu que la millor manera de lluitar contra l´atur, és col·locar als seus amics i coneguts vivint de les institucions, per crear una xarxa de favors i clientelisme cap a la seua persona que recorda a les pel·lícules de gàngsters. Ara, que demane diners per a un projecte en els millors de casos ha de passar per una glaciació, on no caldrà tindre a ningú contractat durant anys perquè no hi haurà res a fer, que demane diners per a ell, només té una intencionalitat. Per tant, ens agradaria que ens diguera a qui vol contractar, quina feina ha de fer, des de quines instal·lacions, en quin familiar seu, de Martinez, o militant del partit vol enxufar, i quan ens ha de costar aquest nou despropòsit"