dimarts, d’octubre 05, 2010

Iniciativa per Cabanes critica que el PP censure les actes dels plens municipals, que són mutilades en la web municipal

5/10/2010
Iniciativa per Cabanes critica que el PP censure les actes dels plens municipals, que són mutilades en la web municipal

Els ecosocialistes afirmen que des de l’equip de govern no volen que la gent sàpiga què passa en els plenaris

El regidor d’Iniciativa per Cabanes, Carles Mulet, ha qualificat avui d’inaudit que les actes de les sessions plenàries de l’ajuntament siguen mutilades a l’hora de penjar-se en la web municipal.

Segons Mulet “ les actes que aproven en cada sessió, ja vénen retocades i les intervencions de l’oposició són retallades i arreglades en excés les eixides de to de l’alcalde, però encara així, són un reflex del continu ridícul que es fa des de l’alcaldia a l’hora de respondre a les intervencions, propostes i observacions que es fan des de l’oposició; la incapacitat dialèctica i intel·lectual de l’alcalde queda sempre en evidència en les pròpies actes. Un cop l’acta és aprovada, és l’oficial”.

En eixe sentit, segons el regidor ecosocialista “allò curiós, és que les actes que es pengen en la web, aquelles que pot llegir tot el poble, no són les que s’aproven en el plenari, sinó un resum del mateix, on s’obvien els debats, argumentaris i intervencions; fent fer al funcionari encarregat de la web una doble faena, que és la de mutilar les actes oficials, cosa que no es pot entendre ni compartir; ja que és directament una manipulació de la realitat”.

Mulet ha recordat que l’equip de govern ha tingut una especial dèria en ocultar l’espectacle que donen en cada plenari, i per això, han optat per celebrar les sessions plenàries a les 12 del migdia, quan abans es solien fer a les 8 de la vesprada, per assegurar-se que ninguna persona puga acudir a escoltar el ple. Tampoc es fan bans ni s’anuncia com abans aquests plenaris municipals, ni siga que algú tinga ganes d’acudir i els veja fent el ridícul.

El portaveu d’Iniciativa ha recordat que el PP ha prohibit que les televisions locals que si retransmiteixen els plenaris d’altres pobles, puguen entrar i gravat “ tot per intentar tapar les seues vergonyes, i la seua incapacitat absoluta per estar al front d’un ajuntament”. Els ecosocialistes ja han formulat en el darrer plenari aquesta queixa, exigint que la versió de les actes que es penja en la web siga la oficial i aprovada pel plenari, i no una versió cuinada per evitar el ridícul del PP.

Cabanes a 5 d’octubre de 2010. Gabinet de Premsa d’Iniciativa de 2010