dimecres, de juliol 13, 2011

Iniciativa demana a Moliner elimine l’empresa “Vicasdi” per la seua inoperativitat


El portaveu d’Iniciativa a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha demanat avui al president de la Diputació, Javier Moliner, que demostre que pot tallar el seu cordó umbilical amb Carlos Fabra, i dins de la necessària austeritat que s’ha de dur a l’ens, elimine les despeses inútils com ara la immobiliària de la Diputació, Vicasdi, creada en 2009 per col·locar a l’amic de Carlos Fabra, Ignacio Soria.

Mulet ha recordat que l’invent d’aquesta immobiliària va crear-se justament quan a Soria se li va acabar la “sopa bova” de l’empresa pública del parc temàtic “Mundo Ilusión” quan el Consell va decidir congelar-lo. “ des d’aleshores, en l’únic que s’ha vist moviment ha estat en el pagament i cobrament de salaris, amb unes partides anuals que superen de 100.000 euros, però la funció de promoure la creació de vivendes socials, ha estat un autèntic fracàs. Sols en 2010, l’empresa tenia una pèrdues de 137.000 euros”

De fet, la pròpia web de l’empresa pública no es renova des de desembre de 2010, una prova de la seua inactivitat. “ s’ha anunciat projectes i signat acords amb certs ajuntaments, però no sabem a hores d’ara, si realment han començat a fer-se eixes obres en poblacions com Barracas o Figueroles, però si durant dos anys no s’ha estat capaç de fer absolutament res, ´ és el moment de tallar l’aixeta i dissoldre aquesta empresa, perquè no té absolutament cap sentit. Entitats i contractacions paràsites com aquestes, Moliner se’n trobarà, i ha de demostrar que realment té capacitat per fer una neteja de despeses inútils i indecents com aquesta, si manté Vicasdi, ens donarà la raó als que els veiem com una simple titella de Carlos Fabra”