dimarts, de febrer 21, 2012

Carnestoltes


columna de la COPE d'avui

http://www.goear.com/listen/0701c70/columna-cope-21-febrer-2012-carles-mulet

És temps de carnaval, de desfilar pel carrer, i de disfressar-se. I al carrer estem eixint, i prou estos dies, els estudiants, els treballadors públics, el dissabte per reivindicar la tornada de les emissions de TV3 i el diumenge, contra la reforma de la constitució.

I és que, com dèiem, al ser carnestoltes i estar tot permès, i per això es podia veure per exemple als del PSOE els primers de la pancarta, tot i haver bloquejat durant tant de temps, mentre manaven al Congrés, la Iniciativa Legislativa Popular amb més de 650.000 signatures, igual de curiòs com va ser vore’ls, en bandereta a la mà, el diumenge passat contra la reforma laboral, quan precisament fa pocs mesos eren ells que els aprovaven amb el PP reformar la constitució per desmantellar l’estat de Benestar, allargar l’edat de jubilació, retallar el salari dels treballadors públics i començar amb les retallades que li van marcar el camí a l’actual govern del PP.

Són efectives es veu les màscares d’aquestes dates, per canviar de la nit al matí de rostre i si existeix el més mínim rubor, que la resta no se n’anadone

Igualment, com una xirigota d’eixes de Cadis, sonava el discurset d’Alberto Fabra en el Congrés estatal del PP en Sevilla, quant parlava d’ètica, honestedat i exemplaritat dels càrrecs públics del PP, quant no s’atreveix a aplicar cap d’eixes mesures a sa casa, començant pel seu homònim de cognom.

I és que en la política, especialment, hi ha molta màscara, molta careta, i molt de carota, i els discursos més hipòcrites són els que més es duen, el predicar justament amb el que es practica, fer justament el que es promet en campanya electoral i quedar-se com si res, o el pujar-se al carro quant el carro pren velocitat, després d’haver posat tots els pals a les rodes possibles d’eixe carro, per intentar fer-lo estavellar-se. Imagine que serà una cosa que va intrínseca en el joc de la política, i entre ineptes, mentiders, i mala gent ens hem de moure, que es podria aguantar si els que han d’arreglar la cosa pública almenys la sapigueren, pugueren o intentar arreglar.

Justament ara hem sabut com un regidor de l’ajuntament de Castelló, mentre no fa fet acte de presència a l’ajuntament durant mesos, pot gastar-se en un sols mes més de 500 euros en telèfon mòbil que li paguem entre tots i totes, i no passa res.

EL carnaval va a continuar durant moltes més setmanes, i al ritme que anem prompte eixirem a manifestació o concentració per dia, perquè tots els remeis a la crisi que ells han creat, és que nosaltres, la gent de a peu, continuem pagant els plants trencats i siguem cada dia més pobres.

En definitiva, amics de la COPE; que enguany igual ens quedem sense sardina que soterrat.