dimarts, de febrer 07, 2012

Ninots indultats. Columna COPE 07/02/2012


per escoltar la Columna

http://www.goear.com/listen/1a17b34/columna-cope-castello-070212-carles-mulet

A tots aquells i aquelles que hagueu sobreviscut a quedar congelats pel fred siberià, us comentaré que efectivament, el calendari ja no és el que era. EL nou Govern Central ja ha dit que vol eliminar els ponts dels dies festius, i per això, correrà en el calendari a conveniència quant els dies no laborals es queden penjats en mig de la setmana.

I és que, després de vore com a estes dates ja s’ha cremat o encès per ser més correcte, algunes gaiates, o a la ciutat de València ja han començat a indultar ninots, veiem com el calendari és sufrit i la noció de l’espai i el temps, també és molt qüestionable; coses de física quàntica i dimensions desconegudes, sols així podem entendre com es pot parlar de renovació en el PSOE posant a una persona que fa dècades que està entrepeus en tots els estaments d’eixe partit.Però bé, ja s’ho faran, no és el nostre problema.

I és que es veu que els moviments de rotació de la Terra van canviant, i de la mateixa manera que el canvi climàtic és ocasionat per la mà de l’home, també les variacions de l’òrbita ténen efectes catastròfics en la nostra realitat quotidiana; sols d’aquesta manera, igualment, s’enten com de les promeses de no pujar els impostos del PP; haguen passat a una escalada bàrbara, acompanyada d’una retallada amb més gràcia de tisora que les costures del sastre José Tomás, el torero no, el de Forever Young.

I és que encara que la terra pegue voltes, tornem sempre al mateix punt, i allò del mite de l’etern retorn adquireix més credibilitat; de nou campanya electoral, en Astúries i Andalusia, i ja són moltes les veus que adverteixen que Alberto Fabra, amb la caixa buida i amb les factures que no pot pagar amargant-li l’existència, no aplegarà al final de la legislatura, i en qualsevol dia pot convocar- noves eleccions autonòmiques, per si últimament no n’hem tingut prou.

¿Tornaran a posar a Camps en la presidència de la Generalitat si és tant exemplar com diuen?, se gelaran les ametles si continua el fred?, tornaran a donar una nova data de posada en funcionament de l’aeroport?, anunciarà Rajoy una nova retallada de drets?, és possible, no?, el temps no és lineal sinó cíclic, i els errors, encara que els coneguem, els tornem a cometre sempre de la mateixa manera.

En definitiva, oients de la COPE; que vinga de nou el bon temps,perquè sabem que el dolent també tornarà a vindre quant li vinga en gana.

Abriguen-se, i fins la propera setmana