dimarts, de juliol 17, 2012

Andreita

publicat avui al Mediterraneo 


Ja ho estem, Andreíta.

Des de l’Andreita del Jesulín i la Belen Estaban, no hi havia altra que haguera pogut fer córrer tants rius de tinta, i tot gràcies a la seua ja mítica frase “que se jodan”, la qual l’ha feta passar de ser una diputada anònima, a ser una de les notícies més comentades en les xarxes socials mundials, i objecte de noticiaris i tertúlies. Els cinc minuts d’infàmia millor aprofitats.
            I ix ella dient que no insultava als aturats, sinó al PSOE, i que és impropi d’ella això de que la seua boqueta tant ben educada puga soltar eixos exabruptes; tot i que escola de malcriamenta n’ha tingut i de molt bona en la figura del seu pare; tot un mestre.  La vergonya aliena que un personatge com aquest cobre els milers d’euros que costa un diputat, hauria de ser major en els votants del PP de Castelló que la van col·locar al Congrés, realment els representa?, realment sabien que votaven a aquest filla de... papà mal educada.
            I és que els insults, siguen als aturats, o a l’oposició, són igualment de sagnants, ja que les protestes en l’hemicicle que hipotèticament va respondre la filla de Don Carlos, eren també per la indignació generalitzada de tots els partits excepte el PP, per les mesures salvatges i inhumanes. Per tant, eixe “que se jodan”, anara per a qui anara, acaba sent per a tot el poble, per als milions de ciutadans que patiran l’aplicació de tot allò que van dir que no farien i ara fan, per allò que els diputats del PP  aplaudeixen i els provoca tants somriures.
            Andreita, no cal que ens desitges als mortals que “nos jodamos”, ja que ja ho estem prou, cada dia més fotuts. Mentre ton pare s’ha carregat no sols la imatge i credibilitat de la “província” de Castelló, sinó també la seua economia, causant  en primer lloc milers d’aturats, i un forat negre en l’economia pública que ara estem pagant. Amb proeses com les de l’aeroport peatonal, sufragat també gràcies a la banca pública, i l’urbanisme fantasma, ara hem de rescatar els ciutadans a la Bancaixa-Bankia, i per això, hem de tindre retallades en sanitat,repago inclòs, en educació, en els subsidis, en la paga de Nadal dels funcionaris, en el que cobrem, una pujada en l’IRPF, en l’IVA, augmentar l’edat de jubilació. Per tant, no cal que ens foten més, que jo estem prou, Andreita.