dimecres, de gener 16, 2008

Loteria,



Què faria vostè amb dos milions d’euros?, de segur tots hem fantasiejat sovint en el què faríem si ens tocara la loteria, un herència impensada d’un familiar llunyà...etc.

Per tant, el grapat de milions que ha deixat la grossa “del Niño” a Castelló, segurament haurà servit per a que molta gent del carrer, per fi, en lloc de somniar despert, estiga tapant forats, i atenent a molts dels projectes que tenia pendents. Malauradament, no tots hem tingut la sort o poders supranaturals dels quals gaudeix el gran Carlos Fabra, perquè mira que cal tindre sort, per a que et toquen ara dos milions d’euros, i ser l’enèsim cop que li toque un premi en l’atzar.

Quin mètode endevinatori deu tindre?, deu llegir les sobres del café, les entranyes dels animals, mirar els astres?, deu tindre els mateix dons màgics que el Rapel o l’Aramis Fuster?, estem davant d’un prodigi paranormal desaprofitat?. Un bon governant com ell, hauria de posar les seues virtuts metafísiques en el bé de la comunitat, i donar-nos uns cursets pràctics per adquirir habilitats endevinatòries.

Què farà ara el nostre governant amb dos milions d’euros?, per sort la grossa li ha tocat a gent necessitada com ell, al qual, la declaració de renda, (quan se’n recordava de fer-la), li eixia a retornar.