dilluns, de gener 14, 2008

Mulet “l’informe anual del Síndic de Greuges reconeixia mala intenció en l’aprovació del PAI Mundo Ilusión a Cabanes ”


El regidor d’EU remarca que l’ajuntament va anteposar els interessos empresarials als drets dels veïns

L’informe elaborat pel Síndic de Greuges sobre l’any 2006 , presentat fa tres mesos i que ha vist la llum ara, posa a l’ajuntament de Cabanes com a una de les administracions públiques que més hostilitat i entorpiment han ocasionat al defensor del poble valencià.

El regidor d’EU, Carles Mulet, ha recordat que aquest grup municipal va portar al Ple una moció, demanant que, davant l’aprovació del PAI Mundo Ilusión (Marina d’Or-Golf), on es pretenia urbanitzar prop de 18 milions de metres quadrats, s’emprara la fórmula legal de declarar Bé de Rellevància Local (BRL) als nuclis tradicionals de població de “El Brosseral, Mortòrum, El Polido i el Rench” , afectats per aquesta urbanització.

Segons Mulet, “ amb aquest tràmit, els veïns afectats es lliuraven d’entrar a formar part del PAI, i per tant, els permetia mantenir les seues vivendes habituals. Sabíem que aquestes vivendes no tenien una rellevància arquitectònica gran, però tenien el valor intrínsec de ser primeres vivendes, de representar el model tradicional d’assentament rústic a les nostres comarques, i era l’eina més ràpida i còmoda per assegurar la seua preservació”. Segons el regidor ecosocialista, fins i tot la pròpia empresa promotora del PAI , de paraula, no va mostrar rebuig a aquesta proposta, i havia de ser l’ajuntament qui declarara BRL a aquests nuclis, fet que va rebutjar per la majoria absoluta del PP” .

http://annanoticies.com/2008/01/14/mulet-%e2%80%9cl%e2%80%99informe-anual-del-sindic-de-greuges-reconeixia-mala-intencio-en-l%e2%80%99aprovacio-del-pai-mundo-ilusion-a-cabanes-%e2%80%9d/