dissabte, de gener 05, 2008

No votes en el referèndum, prou manipulacions.

Segurament t’hauran saturat el correu i el mòbil, per part de la “direcció”( per dir algo), d’EUPV, dient-te que no participes en les primàries on s’han de triar els caps de llista d’EUPV al Congrés, i que sí ho fages en eixe fabulós referèndum on s’ha de votar si vols que es pacte o no amb eixe partit de masses que és Izquierda Republicana.

Pretenen que la participació en el referèndum siga el clau ardent on agarrar-se, per demostrar la legalitat del procés. ¿ En algun moment el teu col·lectiu ha votat o s’ha posicionat a favor de les persones que ens volen imposar com candidats?, t’han preguntat en cap moment, abans d’imposar a eixes persones, què en pensaves?, És eixa la democràcia interna que prediquen?.

Saps que eixos candidats no van volen participar en les primàries, imagine perquè sabrien que anaven a perdre?.

Per tant, el dia 11 jo de tu no perdria el temps, aprofiteu que és divendres i invertiu-lo en oci, i vota en les primàries, aquesta setmana uns aplegara a casa de TOTS els i les militants les paperetes amb els noms ( i en blanc) de qui sí ha optat per participar en un procés netament democratic, per tant, vota marcant el nom que apareix, o en blanc.

5 comentaris:

PER L'ESQUERRA I PEL PAÍS ha dit...

Jo he fet ja el que deien els sms i els correus electrònics: HE TIRAT AL FEM LA CARTA D'EUPV. Com han manat.
En canvi ja he votat Isaura Navarro en les primàries. Amunt l'esquerra amb iniciativa!!
Salutacions cordials amic Carles.

Jesús ha dit...

Deveu ser dos els que heu fet això oi?
Ha ha.

Units pel Poble ha dit...

que jo tinga constància,prou gent més

Julián Sorel ha dit...

Mulet, pero tu no estabas ya en el PSOE???

Anònim ha dit...

Amigos CARLES I VICENT me parece muy correcto que os desprendais de la carta de EUPV pero joder vamos a PREDICAR CON EL EJEMPLO

A LA BASURA NO¡¡¡¡¡¡¡ OSTRAS COMPAÑEROS TENEMOS QUE DAR EJEMPLO DE ECOLOGISMO, NO ES ESO LO QUE DEFENDEMOS?

PUES UN POQUITO DE TACTO. QUE EL VISITANTE DE NUESTROS BOLGS PUEDE LLEVARSE UNA OPINION O VISION EQUIVOCADA DE NUESTRO PROYECTO ECOLOGISTA I VALENCIANISTA.

YO LA HE TIRADO PERO AL RECICLADO DE PAPEL Y CARTON