diumenge, de setembre 20, 2009

Mulet " el PP podria matricular en la VIU als assessors de Fabra i de la Ciudad de las Lenguas, i mataríem dos pardals d´un tret"


Els ecosocialistes afirmen que cal ajudar al sector, però no a costa de la salut pública


El portaveu d´Iniciativa a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha ironitzat avui sobrés l´estrepitós fracàs de l´invent del PP de la "Valencian International University", on només s´han matriculat 20 persones tot i la intensa campanya publicitària.

Segons Mulet " aquest és l´enèsim invent del PP de desestabilització de les universitat públiques, destinar milions d´euros a un universitat totalment controlada pel PP ( recordem que el seu rector ha estat Conseller de Zaplana), i impedir a la resta d´univesitat públiques avançar en els nous reptes de la docència no presencial".

Per al portaveu ecosocialista " ara el Conseller d´Educació haurà d´explicar que es farà amb el personal contractat, la infraestructura muntada ( virtual o no), on les matriculacions no podran fer front ni una mil·lèsima part d´aquesta.

Mulet ha ironitzat al respecte " si el PP vol que les estadístiques siguen un poc més dignes, i fer al mateix temps un poc de justícia, es podria matricular a tots els assessors dels Fabra ( tant a la Diputació com l´ajuntament), a eixa gent que està cobrant sous escandalosos dels diners públics, però que al mateix temps, són conegut per la seua total incapacitat intel·lectual; familiars, regidors i ex alcaldes del PP de molts pobles, que estan en nòmina de les institucions per a "assessorar" als diputats i al President de la Diputació, quan la majoria són gent que com es sol dir, no saben fer la O en un canut. Matricular-los a tots en la VIU, ajudaria a tindre les aules plenes, i de pas, que aquestes persones aprengueren alguna cosa i pugueren assessorar algun dia encara que fóra mínimament. EL pas de gent com Josety ( assessor de la Ciudad de las Lenguas), o el senyor Sòria ( abans gerent de la fallida Mundo Ilusión, i ara col·locat com a gerent del immobiliària de la Diputació".

En eixe sentit, el representant ecosocialista ha dir que " si qui gestiona els invents del PP, les empreses fantasmes que naixen col·locant a gent i s´estrellen a la primera de canvi, si eixos nefastos gestors qeu ens conten tant als contribuents, passaren per la Universitat, encara que fóra una de mentides com la VIU, possiblement ens estalviariem molt de temps i diners: WaterFront, Ciudad de las Lenguas, Aeroport, Mundo Ilusión, el centre de Convencions, o la VIU, formen part ja d´un elenc de fracassos sonats, on mai dimiteix ningú per la mala gestió, i on, tot i estar criogenitzats, mai deixen de suposar una sangria de diners. En temps de crisi, mantindre la VIU, i la resta de projecte inútils del PP, per a tindre col·locats a certs amics desocupats, és un insult a la gent que més malament ho està passant. Segurament, si posaren a l´atur o com becaris a estudiar a l´exèrcit d´assessors i col·locats del PP només a les comarques de Castelló, eixos diners públics es podrien destinar a crear llocs d´ocupació per a la gent que realment s´ho mereix"

Afilia't a Iniciativa.