diumenge, de setembre 20, 2009

Mulet " el PP sap que la seua llei del parany acabarà invalidada pels tribunals"


Els ecosocialistes afirmen que el PP vol emprar de nou al col·lectiu paranyer com cos de confrontació, i desviar d´aquesta manera l´opinió pública dels veritable problemes. .

El portaveu d´Iniciativa a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha afirmat avui que la modificació de la llei autonòmica de caça que està promovent el PP, i pretén aprovar el proper mes en les Corts Valencianes " és només un nou muntatge per fomentar la crispació social, per donar falses esperances als paranyers, i que tot acabe com està ara".

Mulet ha remarcat que en cap moment la pretesa llei autonòmica modificada pot vulnerar principis superiors. " Només perquè un parlament diga aquesta modalitat és tradicional, i que és selectiva i no massiva, i no vulnera les directives d´Aus europees ni la llei estatal de Biodiversitat, això no vol dir que siga cert; no poden aportar cap nova prova que demostren eixes afirmacions, ja que saben que no són certes, el PP pot pintar la cosa tot d´idíl·lica que vulga, però ara per ara no ha presentat cap argument per desmuntar les Tres sentències judicials corroboren la il·legalitat d'aquesta practica, el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana , per sentència 517/2002 , el Tribunal Suprem d'Espanya, per sentència de 21 de setembre del 2005 i el Tribunal d'Estrasburg, per sentència C-79/2003, prohibeixen el parany.

Per al portaveu ecosocialista " precisament que siga Ricardo Costa, totalment socarrat pel cas Gürtel, el qual s´ha demostrat va rebre regals de la trama corrupta, qui estiga defensant a capa i espasa el parany, deixa en molt mal lloc als defensors d´aquesta modalitat. Si l´exemple de legalitat i correctesa és una persona coneguda per la seua deshonra, i per viure en un món paral·lel , a mal arbre s´han apropat".

Mulet ha afirmat que el PP ha mesurat molt intencionadament els temps " aprovar aquesta modificació de llei tot just dos dies després d´haver començat la temporada del parany, per crear el desconcert i deixar al Seprona, que ja actua amb massa poca diligència, totalment marejat i sense saber a què atendre´s. Perquè després, un cop acabada la temporada i milers d´aus siguen massacrades, els tribunals tornen a tirar per terra les pretensions del PP, i declaren de nou il·legal tant la caça com la reforma pretesa pel PP. Mentre, el PP haurà guanyat desviar l´atenció mediàtica dels seus escàndols i misèries".

El portaveu d´Iniciativa ha afirmat que espera que la queixa presentada davant de la Comissió Europea per l´Eurodiputat de la formació, Raül Romeva, es resolga abans que es puga imposar aquesta llei a les Corts Valencianes, i condemne aquestes pretensions del PP . Segons Mulet " que el senyor Costa vulga tapar les seues vergonyes i els seus tratges amb la massacre consentida de milers d´aus, demostra el calibre dels dirigents populars"

Castelló, 17 de setembre de 2009.